Kursus

Gør virksomheden kompetent

På kursus giver vi dig viden og metoder til fastholdelse af medarbejdere. Du får indsigt i regler om kompetenceudvikling og metoder til at identificere og udvælge nøglepersoner. Kurset er for ledere og medarbejdere i HR- og personalefunktioner, der har ansvar for virksomhedens kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning.

Kompetenceudvikling er et nøgleredskab til at fastholde dygtige medarbejdere. I dagens Danmark er der hård konkurrence på arbejdsmarkedet, og allerede nu mangler vi kompetente medarbejdere i danske virksomheder. For at din virksomhed kan vinde, er det vigtigt at vide, hvilke metoder og værktøjer der skal til for at gøre jeres virksomhed kompetent. 

På kurset giver vi dig viden og metoder til, hvordan du bedst udvikler og fastholder medarbejdere. Vi giver et indblik i hvilke overenskomstmæssige forhold, der er vigtige for dig. Vi giver dig værktøjer til at planlægge og styre, hvordan I arbejder bedst med kompetenceudvikling af jeres medarbejdere.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Chefkonsulent

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du identificere og udvælge nøglepersoner i kompetenceudvikling. Du får metoder til at afdække behov for kompetenceudvikling samt værktøjer til at motivere og fastholde medarbejdere gennem kompetenceudvikling.

Underviser

Jens Halmø

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 4196 3024
  • Direkte: +45 3377 3882
  • E-mail: jeha@di.dk

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk