For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Kursus

I dybden med AI

Vil du vide mere om kunstig intelligens, og hvordan AI kan gøre en forskel i dit liv såvel som i din virksomhed? På dette forløb får du en introduktion til kunstig intelligens.

Foto: Colourbox

Med udgangspunkt i onlinekurset ”Elements of AI” har vi designet et intensivt forløb, hvor du sammen med dine medstuderende får inspiration til at finde og udvikle mulighederne for at anvende kunstig intelligens i din forretning.

Digital transformation

Kunstig Intelligens er centralt for den digitale transformation, som alle virksomheder gennemlever. På dette forløb får du indblik i, hvordan kunstig intelligens virker, og hvordan det kan skabe konkret værdi. Når du har gennemført forløbet, kan du troværdigt bidrage til at udvikle ideer og fremtidige projekter, hvor kunstig intelligens tages i anvendelse.

Forløbet veksler mellem virtuelle workshops og individuel online træning. Forløbet strækker sig over 8 uger, og du får sparring på det, du lærer, mellem modulerne.

Elements of AI

Grundforløbet ”Elements of AI” er udviklet af University of Helsinki. Københavns Universitet har oversat og kvalitetssikret forløbet og udsteder også et diplom til dig, når du har gennemført.

På ”AI: Kunstig intelligens i din forretning” tager vi udgangspunkt i ”Elements of AI” og bygger oven på med personlig sparring, debatsessioner og diskussioner om, hvordan du arbejder videre med AI i din virksomhed.

På forløbet får du mulighed for at stille spørgsmål til og reflektere over det, du lærer, så du kan bruge det i din egen virksomhed.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til ledere og medarbejder i virksomheder, der er klar til at udforske mulighederne for anvendelse af kunstig intelligens i deres forretning. Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger.

Det lærer du:

 • Hvad kunstig intelligens er – og hvad, det ikke er
 • Hvordan kunstig intelligens virker teoretisk og praktisk
 • Hvad kunstig intelligens kan bruges til
 • Forskellen på Machine Learning og neurale netværk
 • Etiske implikationer af AI
 • Hvordan du kan bruge kunstig intelligens i din virksomhed.

Program
Forløbet veksler mellem virtuelle workshops og individuel online træning. Forløbet strækker sig over 8 uger således:

Program

  • Den 8. marts 2022 kl. 10.00-12.00 Kickoff – introduktion til Kunstig Intelligens

   2 timers virtuelt workshop - Introduktion til emnet og til processen

  • Modul 1 – 3 (Gennemføres over 3 uger) Elements of AI, del 1

   Individuel online træning, mulighed for at deltage i online debat

  • Den 6. april 2022 kl. 10.00-12.00 Kunstig intelligens i praksis

   2 timers virtuel workshop - Fokus på anvendelsesmuligheder og erfaringer fra de første 4 moduler

  • Modul 4 – 6 (Gennemføres over 3 uger) Elements of AI, del 2

   Individuel online træning, mulighed for at deltage i online debat

  • Den 2. maj 2022 kl. 10.00-12.00 Afrunding og Next Steps

   2 timers virtuel workshop - Afslutning af forløbet og forslag til, hvordan du kommer videre

I Tier1 Asset A/S er vi i gang med en digital transformation. Her kommer kurset "Elements of AI" ind i billedet. Jeg vil anbefale, at man tilmelder sig DI's hold for at forblive vedholden i "Elements of AI" og få idéer fra de andre kursister. Nicolai Glargaard, Tier1 Assets A/S

Underviserne

Forløbet faciliteres af DareDisrupt, som er en nordisk tænketank og konsulenthus samt Dansk Industri. Københavns Universitet er partner i projektet og har stået for kvalitetssikring og oversættelse af de virtuelle moduler.

Tid og sted

Forløbet starter den 3. februar 2022 og løber over 8 uger. Forventet studietid er 30 timer.

Thomas Skelbo

Thomas Skelbo

Chefkonsulent

Mathilde Fischer

Mathilde Fischer

Sekretær