Kursus

Den nye ferielov

Skal du holde styr på medarbejdernes ferie, så skal du have styr på reglerne i den nye ferielov. Med dette kursus er du godt i gang. Du lærer de nye regler at kende og får praktiske og konkrete råd med på vejen.

Overblik over reglerne i den nye ferielov

De nye regler, der træder i kraft den 1. september 2020, bliver gennemgået, og vi giver dig desuden overblik over, på hvilke områder ferieloven fortsætter uændret. Du får gode og praktiske råd til at komme i gang med overgangsordningen, der skal iværksættes den 1. september 2019, og du vil efterfølgende kunne forklare alle interesserede om ”samtidighedsferie” og meget mere.

Kurset er for alle medarbejdere, der ønsker en indføring i de nye regler, og med fokus på den praktiske håndtering.

Du kan læse mere om den nye ferielov her.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du forstå reglerne der træder i kraft 1. september 2019. Du forstår hvilke regler der fortsætter uændret, og du kan komme godt i gang med en overgangsordning. Efter kurset forstår du også "samtidighedsreglerne".

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

OBS: Har du personalejuridiske spørgsmål, bedes du henvende dig til Juravagten på tlf: 3377 3377 eller sende en mail til jura@di.dk

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk