Kursus

Grundkursus i funktionærret - Industriens Funktionæroverenskomst

På kurset gennemgår vi de overordnede rammer for funktionæransættelser. Vi dykker ned i forløbet trin for trin fra ansættelsens start til ophøret af ansættelsen – og de vilkår der gælder under ansættelsesforholdende. Vi peger ud og lærer dig om de relevante regler i Industriens Funktionæroverenskomst. Kurset er for alle, der har et behov for en grundlæggende viden om de forhold, der er gældende for funktionærer.

Det personalejuridiske område er en svær størrelse. Der er mange love og regler, der skal overholdes, hvis man som virksomhed ønsker at undgå at træde ved siden af og bære økonomisk ansvar for fejl. Det kan være svært at holde styr på alle elementerne – og som ny i faget kan det virke helt uoverskueligt. Hvordan er det lige med forskelsbehandling og persondata? Det lærer vi dig på dette kursus – og meget mere.

På kurset går vi i dybden med funktionærloven og Industriens Funktionæroverenskomst, og den betydning det har for virksomheden. Vi giver dig indblik i områder, som jeres virksomhed skal forholde sig til, heriblandt persondatalovgivningen og forskelsbehandlingsloven. Vi gennemgår ledelsesretten og jeres pligter som arbejdsgiver, hvad I skal vide om ansættelser, sygmeldinger, sanktioner og meget mere.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

OBS: Har du personalejuridiske spørgsmål, bedes du henvende dig til Juravagten på tlf: 3377 3377 eller sende en mail til jura@di.dk.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk