Kursus

Grundkursus i personalejura

På dette kursus får du styr på de grundlæggende regler og aftaler på arbejdsmarkedet, så du kan håndtere de mest forekommende situationer i et rekrutterings- og ansættelsesforhold. Kurset er for nye og let øvede medarbejdere, der arbejder med medarbejdere og ansættelsesforhold.

Som ansvarlig for medarbejdere og personale er det vigtigt at kende de grundlæggende og centrale regelsæt, sådan at I undgår de typiske faldgruber. Det personalejuridiske område bliver mere og mere komplekst, og det stiller store krav til dem, der arbejder med området, hvis I gerne vil undgå unødige omkostninger på grund af små fodfejl.

På kurset får du et overblik over de regler og aftaler som gælder for ansættelsesforholdet fra start til slut. Vi sikrer, at du fremadrettet er klædt på til at kunne overholde de gældende regler. På kurset får du kendskab til de regler og aftaler, der regulerer alle faserne i et ansættelsesforhold. Du bliver i stand til at anvende de vigtigste regelsæt og bliver mere bevidst om de typiske faldgruber.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du forebygge og løse personalejuridiske problemstillinger. Du kan spotte og analysere juridiske problemstillinger og komme med kvalificerede løsningsmuligheder. Efter kurset kan du også vejlede virksomheden i personalejuridiske forhold, så I undgår unødige omkostninger.

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk