Kursus

Industriens Overenskomst - Arbejdstid

På dette kursus giver vi dig en solid indføring i Industriens Overenskomsts fleksible regler for planlægning af arbejdstiden og de regler, der er for betaling, når jeres medarbejdere arbejder på forskellige tider af døgnet og ugen. Vi gennemgår blandt andet forskellige typer af arbejdstid, og hvad deres forudsætning og fordele er. Kurset er for dig der arbejder med at planlægge arbejdstider eller forvalte Industriens Overenskomst i virksomheden.

Mange danske virksomheder bruger for mange penge på overarbejde. Det har konsekvenser både for medarbejderen og for virksomheden – men hvordan er det lige, at I sikrer, at jeres virksomhed arbejder smartere med planlægning af arbejdstiden? Og hvad er mulighederne egentlig?

På kurset går vi i dybden med forskellige modeller for arbejdstid. Vi giver dig metoder og værktøjer til at tilpasse jeres system, så I kan minimere behovet for overarbejde betragteligt.

Vi giver en solid indføring i de fleksible regler der er i Industriens Overenskomst, og hvordan I kan arbejde smartere. Vi dykker ned i hvad forudsætningerne er for de enkelte modeller, hvad fordelene er, og hvordan det skal varsles og aflønnes.  Vi tager et kig på arbejdsmiljølovgivningen i forhold til hviletid og fridøgn og meget mere.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du tilrettelægge jeres arbejdstider i virksomheden, så I kan minimere behovet for overarbejde. Du kan overskue hvilke forudsætninger og fordele de forskellige arbejdstidsmodeller har. Efter kurset kan du også vejlede virksomheden i arbejdstider, planlægning og aflønning.

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk