Kursus

Industriens Overenskomst - Skiftehold

Mange virksomheder bruger i dag alt for mange penge på betaling af overarbejde, fordi de ikke kender til de muligheder, der er i Industriens Overenskomst. Hvordan får netop jeres virksomhed minimeret behovet for overarbejde, uden at gå på kompromis med kvalitet og gældende regler? Det lærer vi dig på kurset Industriens Overenskomst – Skiftehold.

Vi dykker ned i, hvornår virksomheder kan anvende skiftehold, hvilke forudsætninger der skal være, hvordan det skal planlægges, og hvilke krav og regler der gælder for planlægning og aflønning. Vi gennemgår de regler, der er for hviletid og fridøgn i arbejdsmiljølovgivningen – og til sidst giver vi dig værktøjer og metoder til planlægning af skifteholdsarbejde.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du planlægge og tilrettelægge skifteholdsarbejde. Du kan vejlede din virksomhed i gældende regler og love samt udarbejde fleksible skifteholdsplaner, der minimerer behovet for overarbejde.

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk