Netværk

Personalejura for ledere, e-læring

På kurset lærer vi dig at undgå de værste fodfejl, du som leder kan begå i forhold til dine medarbejdere. Vi lærer dig om regler for ansættelser, sanktioner og ophør af ansættelsen. Kurset foregår online, når det passer dig.

Der kommer flere og flere love, der har betydning for ansættelsesforhold. Hvis du skal være en dygtig leder, skal du nødvendigvis kende til de vigtigste personalejuridiske regler, eksempelvis hvad du må spørge om, og hvad du ikke må spørge om.

I takt med at området bliver mere og mere kompliceret, er der også større og større sandsynlighed for, at du som leder kan pådrage virksomheden et økonomisk ansvar, hvis ikke du har styr på de gældende regler. Derfor har DI lavet et personalejuridisk kursus – særligt for ledere.

Kurset er et e-læringsforløb. Du kan derfor tage kurset i dit eget tempo uafhængigt af, hvor du befinder dig, eller hvad tid på døgnet det er. Du kan også genbesøge modulerne efterfølgende.

Kursets opbygning

På kurset lærer vi dig, hvordan du undgår de værste fodfejl. Vi sætter fokus på ansættelsen af medarbejderen, hvad der gælder, mens medarbejderen er ansat, og på dine juridiske muligheder, hvis ansættelsesforholdet ikke fungerer. Vi går i dybden med ledelsesretten, og hvad du juridisk må og skal som leder.

  • Ledelsesretten og dens begrænsninger
  • Faldgruber ved rekruttering og ansættelse af medarbejdere
  • Arbejdstid og pauser
  • Ferie, orlov, sygdom og andet fravær
  • Advarsler, opsigelser og bortvisning
  • Håndtering af fratrådte medarbejdere


Målgruppe

Kurset er for ledere, der har personaleansvar.

Det lærer du

Efter kurset har du viden om ledelsesretten, hvad må du, og hvad skal du. Du har viden om regler for ansættelsesforhold samt viden om, hvilke sanktioner du som leder kan bruge.

Sådan forløber kurset

Kurset er et e-læringsforløb, som du kan tage, når det passer dig. Din fremdrift på kurset bliver gemt, og du kan frit springe mellem kursets moduler, videoer og værktøjer. Har du brug for at genbesøge moduler, kan du naturligvis også gøre det.

Du vælger selv, om du vil have adgang til e-læringsforløbet i 3 eller 12 måneder, og om det kun er dig eller flere i din virksomhed, der skal have adgang. Hvis du køber 10 licenser eller 50 licenser, bliver prisen billigere pr. licens.


Pris

Adgang 1 licens 10 licenser 50 licenser
3 måneder 1.300 kr. 1.200 kr. 1.100 kr.
12 måneder 1.900 kr. 1.800 kr. 1.700 kr.

*Alle priser er pr. licens
*Licenserne er personspecifikke. De kan ikke overdrages eller deles.

Tina Krag

Tina Krag

Chefkonsulent

Gitte Frederiksen

Gitte Frederiksen

Koordinator