For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

Inspirationsmøde: Få kunder ved at have styr på dit klimaregnskab

Mange virksomheder oplever stigende interesse fra kunder, medarbejdere og finansielle partnere i forhold til virksomhedens klimaaftryk. I oplever måske endda krav om dokumentation.

Program

  • Velkommen

   Randers Kommune og Erhverv Randers

  • Hvordan kommer man i gang med CO2 måling

   Anne Zaff, Klimarådgiver, DI

  • Case

  • Tilskudsmuligheder til grøn omstilling

   Henrik Skou Pedersen, chefkonsulent, Erhvervshus Midtjylland

  • Opsamling og tak for i dag

Samtidig er virksomheder centrale i regeringens ønske om at reducere Danmarks CO2-udledning med 70% i 2030. Så virksomheder, der arbejder målrettet med sin CO2-udledning, vil opleve en styrket konkurrenceevne - nationalt og internationalt.

For mange små og mellemstore virksomheder er udarbejdelsen af et klimaregnskab, og igangsættelsen af de rigtige reduktionsinitiativer, en udfordring. I Fremstillingsindustrien hos DI er der derfor igangsat projekt Klimaklar SMV for at finde måder at løse udfordringen på.

På mødet vil du lære mere om klimaregnskaber, scope 1, 2 og 3 og ikke mindst de erfaringer, som DI har fået fra arbejdet med de deltagende virksomheder. Dermed får du også mulighed for at dele egne erfaringer og selv blive inspireret.

Du vil ligeledes blive introduceret til, hvordan du helt konkret får styr på din virksomheds klimaregnskab, med DI's Bootcamp i Randers. Du vil også blive introduceret til tilskud ved konsulenter fra Erhvervshus Midtjylland mv.

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Chefkonsulent

Anne Zaff

Anne Zaff

Konsulent