Kursus

Lederens svære samtaler

På kurset lærer du, hvordan du som leder kommer sikkert igennem de svære samtaler på en god og konstruktiv måde. Vi lærer dig, hvordan du holder fokus på målet for samtalen, og hvordan du får involveret medarbejderen.

Foto: GettyImages

For de fleste mennesker er det ubehageligt at skulle konfrontere en medarbejder med et problem. Det kan være alt fra sygefravær, adfærd og performance til advarsler og afskedigelser. Men for at virksomheden skal lykkes, kræver det, at problemer tackles, når de opstår – og på den helt rigtige måde. På dette kursus går vi i dybden med, hvordan du som leder sikkert gennemfører en svær samtale på en god og konstruktiv måde.

Kursets opbygning

På kurset giver vi dig værktøjer til, hvordan du kommer sikkert igennem udfordrende samtaler på den bedste måde. Vi går i dybden med, hvordan du forbereder samtalerne, og hvilke juridiske krav der er til dem. Vi lærer dig hvordan du holder fokus på målet for samtalen og sørger for, at medarbejderen forstår og involverer sig i problemet – på en god og værdig måde.

  • Min rolle i samtalen og samtaletyper
  • Afskedigelsessamtaler
  • De løsningsorienterede samtaler

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle ledere.

Det lærer du

Efter kurset kan du forberede de svære samtaler, så du kan tage dem i tide. Du kan gennemføre de svære samtaler, så du sammen med medarbejderen kan skabe den nødvendige udvikling. Du kan også følge op på de svære samtaler, så medarbejderen fastholder den aftalte udvikling.

Underviser

Jens Halmø

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 4196 3024
  • Direkte: +45 3377 3882
  • E-mail: jeha@di.dk
Gitte Frederiksen

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.