Kursus

DI's lederuddannelse

DI's lederuddannelse er en grundlæggende uddannelse i ledelse, hvor du øger din indsigt i lederrollen. Bliv klædt på til at agere effektivt, så du kan nå dine mål sammen med dine medarbejdere.

Bliv en stærk leder med uddannelse 

Leder du efter en uddannelse i ledelse, der gør dig til en stærkere og en mere handlekraftig leder? På DI’s lederuddannelse styrker du dine evner som leder, så du har flere handlemuligheder til at skabe succes for dig og din virksomhed.

På lederuddannelsen lærer du at sætte mål og rammer, koordinere ressourcer og sikre fremdrift i din virksomhed. Du får indblik i dine styrker og svagheder som leder, og du får mulighed for at prøve kræfter med nye ledelsesværktøjer.

Deltagerne på uddannelsen kommer fra den store mangfoldighed af virksomheder i DI’s medlemskreds, så du vil møde ledere fra forskellige brancher og miljøer, som også har forskellige fagligheder, baggrunde, arbejdsområder og medarbejdere. Til fælles har I lederrollen og de udfordringer, I som ledere møder i dagligdagen.

Lederuddannelse i praksis 

DI’s lederuddannelse er en praksisorienteret uddannelse i ledelse, hvor en stor del af tiden er afsat til træning og til at prøve forskellige ledelsesværktøjer af. Vi tror på, at god ledelse ikke kun kommer fra tunge teoribøger, men fra at prøve teorien af i praksis. På uddannelsen udarbejder du din egen udviklingsplan, og vi hjælper dig til at gøre målene skarpe og relevante, så du får mest ud af forløbet.

Uddannelsens opbygning 

Ledelsesuddannelsen består af 6 moduler, hvor du får ny viden og ledelsesværktøjer. Mellem modulerne er der tid til at implementere den nye viden i dit daglige arbejde, så du kan teste, hvad der virker for dig og dine medarbejdere. På lederuddannelsen opbygger du et netværk til de andre deltagere, som du kan lære af og sparre med.

På uddannelsens lærer du blandt andet:

  • Hvilken ledertype, du er, og hvilke styrker/svagheder, du har som leder
  • At motivere, coache og udvikle dine medarbejdere
  • At opsætte klare mål, uddelegere opgaver og nedbryde målsætninger til klare handlinger, så du kan nå virksomhedens forretningsmæssige mål
  • At kommunikere med udgangspunkt i din personlighedstype
  • At lede forandringsprocesser og håndtere konflikter i organisationen
  • At udvikle og lede et team effektivt
  • At håndtere pres og forebygge stress på arbejdspladsen

Målgruppe

DI’s lederuddannelse er for dig, der er er leder af medarbejdere. Måske har du været leder i et år eller to, måske har du været leder i en årrække, men ikke tidligere fået kurser i de grundlæggende ledelsesmetoder og værktøjer.

Hvis du er på vej ind i lederrollen eller helt ny leder, kan dette kursus være mere relevant for dig: Ny i lederjobbet – hvad nu?  Er du erfaren leder eller leder for ledere, og har du tidligere stiftet bekendtskab med og trænet de grundlæggende ledelsesværktøjer, kan dette kursus være mere relevant for dig: DI’s strategiske lederuddannelse.

Hvis du er i tvivl om, hvilket kursus eller uddannelse der passer bedst til dig, så ring gerne til os for vejledning i det rette valg. Du finder kontaktoplysninger nederst på siden.

Susanne Boss

Susanne Boss

Kursussekretær

Hvis du har et praktisk spørgsmål til kurset, kan du ringe eller skrive en mail til Susanne Boss.

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Chefkonsulent

Anne Birgitte Lindholm er fagligt ansvarlig for uddannelsen. Kontakt hende for information om uddannelsen indhold og faglige niveau.