Kursus

DI's Strategiske Lederuddannelse

Er du en erfaren leder med styr på de grundlæggende ledelsesværktøjer og erfaring med ledelsesopgaven? Har du et medansvar for at eksekvere på virksomhedens strategiske mål? Og skal du skabe mening og engagement blandt dine medarbejdere, så I sammen får succes og opnår resultater, der er til gavn for virksomheden? DI's strategiske lederuddannelse giver dig indsigt og værktøjer, der styrker din handlekraft og autenticitet som leder og skærper dit strategiske fokus.

Lederuddannelse for erfarne ledere med mod på mere

På DI’s strategiske lederuddannelse finder du svar på de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed. Formålet med uddannelsen er at styrke din ledelseskraft og forstærke dine kompetencer på tre fokusområder: Det strategiske lederskab, dit personlige lederskab og ledelse af organisationen. Du får indsigt og værktøjer, der gør dig stærkere til at eksekvere strategier, implementere forandringer og udvikler din robusthed som leder. Derfor er uddannelsen interessant for dig, hvis du i din rolle som leder har eller skal have ansvar for realisering af virksomhedens eller afdelingens strategi. Du har styr på de grundlæggende ledelseskompetencer og erfaring i rollen som leder, men har brug for at udvikle dig fagligt såvel som personligt, så du er ”fit for fight” og kan matche de krav, der kendetegner dine ledelsesopgaver både nu og i fremtiden.

Lederuddannelse, der styrker dine evner til at skabe konkrete resultater

På DI’s strategiske lederuddannelse tager vi udgangspunkt i din egen ledelsesmæssige virkelighed. Uddannelsen har til formål at styrke dine evner til at omsætte strategiske ambitioner til resultater, der skaber værdi for din virksomhed. Du får viden og værktøjer til at skabe mening og drive de forandringsprocesser, der er en forudsætning for at realisere strategiske planer. Vi sætter fokus på dit samspil både opadtil, nedadtil og på tværs i virksomheden. Og du får redskaber til at optimere samarbejdet med de interessenter, der er afgørende for dig og dit lederskab. Endvidere får du en 360 graders ledervurdering, der giver dig et konkret fundament til at målrette din personlig udvikling som leder. Uddannelsen hjælper dig til at blive skarpere på dine grundlæggende holdninger og præferencer som leder, og du arbejder med at styrke din autenticitet i lederrollen.

En god leder har blik for virksomhedens mål, de mennesker, der skaber resultaterne, og det marked, der hele tiden forandres – alt sammen på samme tid! Sune Lyng, Fagleder, HR og Ledelse
 1. Viden og værktøjer

  Der gør dig i stand til at skabe de nødvendige forandringer og omsætte strategiske mål til resultater i praksis.

 2. Indsigt i dine personlige styrker og udviklingsmuligheder som leder.

  Via en 360 graders lederevaluering får du konkret feedback fra egne medarbejdere og kollegaer. Du får i den forbindelse individuel sparring og redskaber til at udvikle dit personlige lederskab.

 3. Et fortroligt forum

  Mulighed for at opbygge et personligt netværk, der understøtter din udvikling som handlekraftig leder.

Susanne Boss

Kursussekretær

Susanne har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

 • Direkte +45 3377 3608
 • Mobil +45 3016 6560
 • E-mail sub@di.dk

Danielle Lyndgaard

Chefkonsulent

Danielle har mange års erfaring med ledelsesudvikling og er selv tidligere leder. Hun er cand.merc. og har suppleret dette med bl.a. en proceskonsulentuddannelse og en Master i Management Development. Hun er forfatter til en række bøger om anerkendende og relationel ledelse, global ledelse, HR og organisationsudvikling og er særligt stærk på ledelse af relationer og resultatskabelse. Uanset hvilket job hun har haft, har ledelse altid været et fokusområde og hun brænder særligt for at skabe den bevægelse og udvikling hos ledere og ledergrupper, som gør, at de lykkes bedst muligt og anvender deres egne og medarbejdernes ressourcer stærkest.

 • Direkte +45 3377 3809
 • Mobil +45 2374 4244
 • E-mail dbl@di.dk

Sune Lyng

Fagleder, HR og Ledelse

Det er vigtigt for Sune at være med til at sikre en forståelse blandt ledere for den nødvendige sammenhæng mellem de mennesker, der ledes og den opgave, der skal løses. Han forstår ledelseshåndværket som en kontaktsport, der både byder på kram og knubs, og at begge er vigtige for brugbar læring.
Sune har en særdeles bred faglig og praktisk erfaring både inden for generel ledelse og HR, hvor han senest har været HR-chef i en organisation med globalt aftryk. Han arbejder for at reducere kompleksiteten i ledelsesopgaven, så problemer kan blive håndtérbare og løst hurtigt og konstruktivt.

 • Direkte +45 3377 3751
 • Mobil +45 2628 9322
 • E-mail suly@di.dk