Kursus

DI's strategiske lederuddannelse

DI's strategiske lederuddannelse giver dig indsigt og værktøjer, der styrker din handlekraft og autenticitet som leder samt skærper dit strategiske fokus.

Lederuddannelse for erfarne og strategiske ledere

DI’s strategiske lederuddannelse er for dig, der har erfaring som leder og et medansvar for at eksekvere på virksomhedens mål. På denne uddannelse bygger vi ovenpå din viden og dine evner, så du kan få endnu flere værktøjer til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed.

Formålet med uddannelsen er at styrke din ledelseskraft og forstærke dine kompetencer på tre fokusområder:

Det får du ud af uddannelsen

DI’s strategiske lederuddannelse er for dig, der ønsker kurser og videreuddannelse inden for ledelse, så du kan bygge ovenpå din viden og erfaringer som leder. Du får redskaber til at optimere samarbejdet med de interessenter, der er afgørende for dig og dit lederskab og arbejder målrettet med din personlige udvikling som leder. Du får også mulighed for at opbygge et personligt netværk, der kan understøtte din udvikling som en handlekraftig leder.

 1. Viden og værktøjer

  Der gør dig i stand til at skabe de nødvendige forandringer og omsætte strategiske mål til resultater i praksis.

 2. Indsigt i dine personlige styrker og udviklingsmuligheder som leder.

  Via en 360 graders lederevaluering får du konkret feedback fra egne medarbejdere og kollegaer. Du får i den forbindelse individuel sparring og redskaber til at udvikle dit personlige lederskab.

 3. Et fortroligt forum

  Mulighed for at opbygge et personligt netværk, der understøtter din udvikling som handlekraftig leder.

Susanne Boss

Susanne Boss

Kursussekretær

Susanne har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

 • Direkte +45 3377 3608
 • Mobil +45 2491 3243
 • E-mail sub@di.dk
Poul Holck

Poul Holck

Teamleder, Ledelse og HR

 • Direkte +45 3377 3071
 • Mobil +45 2960 8898
 • E-mail poho@di.dk