Kursus

DI's strategiske lederuddannelse

På DI's strategiske lederuddannelse får du indsigt og værktøjer til strategisk ledelse. Styrk dit strategiske lederskab, din handlekraft og din autenticitet som leder.

Lederuddannelse for erfarne og strategiske ledere

DI’s strategiske lederuddannelse er dybdegående kursus i strategisk ledelse for dig, der har erfaring som leder og et medansvar for at eksekvere på virksomhedens strategiske mål. På denne uddannelse i strategisk ledelse bygger vi ovenpå din viden og dine evner inden for strategisk ledelse, så du kan få værktøjer til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed.

På DI's strategiske lederuddanelses tre moduler arbejder vi med følgende temaer: 

  • Strategiforståelse og -processer 
  • Implementering og eksekvering af strategier 
  • Virkomhedskulturen 
  • Balancering af paradokser og dilemmaer 
  • Dit personlige lederskab 
  • Organisatorisk ansvarlighed

Dit strategiske lederskab: 3 moduler

Bliv en stærkere strategisk leder 

DI’s strategiske lederuddannelse er for dig, der ønsker at bygge ovenpå din viden og erfaringer som strategisk leder. Du får redskaber til at optimere samarbejdet med de interessenter, der er afgørende for dig og dit lederskab og arbejder målrettet med din personlige udvikling som leder. På kurset i strategisk ledelse får du også mulighed for at opbygge et personligt netværk, der kan understøtte din udvikling som en handlekraftig leder.

Susanne Boss

Susanne Boss

Kursussekretær

Susanne har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

Poul Holck

Poul Holck

Chef for Ledelse og HR