Online kursus

Hold effektive MUS-samtaler

Hvordan holder du effektive MUS-samtaler med dine medarbejdere? Få svaret på dette online kursus.

MUS samtaler for ledere
Foto: Getty Images

Skal du holde medarbejderudviklingssamtaler for dine medarbejdere, men er i tvivl om, hvordan du bedst griber det an? På dette virtuelle kursus får du de grundlæggende redskaber til at få dine medarbejdere igennem en god MUS-samtale.

På dette virtuelle kursus får du alle de tricks, du ikke vidste, du manglede. Få svar på:

  • Hvordan kan MUS-samtaler bedst styrke medarbejderudviklingen?
  • Hvordan forbereder jeg mig bedst til en MUS-samtale?
  • Hvordan kan MUS-samtalen understøtte medarbejderens kompetenceudvikling?

Få alle de nødvendige tips og tricks, du har brug for, så du sikkert kan lede dine medarbejdere gennem en god og konstruktiv samtale.

Målgruppe

Kurset er for dig, der vil have en hurtig og effektiv introduktion til den nødvendige basisviden, inden du skal planlægge og afholde medarbejderudviklingssamtaler.

Se også

 

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

Skræddersyet virksomhedsforløb - virtuelt

Vil I gerne sende flere ledere på kursus? Vi laver skræddersyet forløb til den enkelte virksomhed. Prisen er 8.500 kr. Hvert kursus kan tilbydes til en gruppe på 6 til 25 personer.