Online kursus

Sådan holder du svære samtaler med dine medarbejdere

Hvordan håndterer man en medarbejder, der skal opsiges eller ændre adfærd? Få redskaberne til at holde den svære samtale online – på en god måde.

Den svære samtale
Foto: Getty Images

Det er ikke altid nemt at fortælle en medarbejder, at vedkommende skal opsiges eller ændre adfærd på arbejdspladsen. Det kan skabe konflikter og få konsekvenser for arbejdsmiljøet, hvis du som leder ikke har helt styr på de forskellige aspekter af at tage en vanskelig samtale.

På dette grundlæggende virtuelle kursus bliver du klædt på til at tage den svære samtale og være en nærværende leder, når der skal opsiges eller løses konflikter på arbejdspladsen.

På kurset får du de nødvendige redskaber, der skal til for:

  • at forberede dig, så du opnår det ønskede resultat
  • at styre samtalen i en god, konstruktiv retning
  • at håndtere medarbejderens følelsesmæssige reaktion
  • at være opmærksom på gældende regler

Målgruppe

Kurset er et basiskursus og for dig, der som leder eller HR-professionel har ansvaret for varetagelse af de vanskelige samtaler, herunder opsigelser og konfliktløsning på arbejdspladsen.

Se også

 

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

Skræddersyet virksomhedsforløb - virtuelt

Vil I gerne sende flere ledere på kursus? Vi laver skræddersyet forløb til den enkelte virksomhed. Prisen er 8.500 kr. Hvert kursus kan tilbydes til en gruppe på 6 til 25 personer.