Online kursus

Sæt klare mål for dine medarbejdere

Basiskursus: Vil du gerne sikre, at dine medarbejdere arbejder i samme retning? Det kan du gøre ved at sætte klare mål for dine medarbejdere.

Det er afgørende, at dine medarbejdere ved, hvad de skal arbejde hen imod. Som leder skal du derfor være i stand til at sætte klare mål, der sikrer fremdrift og skaber resultater i virksomheden.

På dette virtuelle basiskursus får du de grundlæggende nødvendige redskaber til at sætte klare og motiverende mål.

På kurset lærer du:

  • at sætte klare mål, der skaber retning og fremdrift
  • at bryde mål ned i operationelle indsatser
  • at bruge performancesamtaler til at skabe motivation og sætte retning

Få alle de nødvendige tips og tricks, du har brug for, så du kan motivere dine medarbejdere til at løfte effektiviteten og bidrage til at skabe resultater i virksomheden.

Målgruppe

Kurset er et basiskursus for dig, der ikke har nogen forudgående forudsætning, men som gerne vil være en tydelig leder for dine medarbejdere, så de ved, hvad de skal arbejde hen imod.

Se også

 

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

Skræddersyet virksomhedsforløb - virtuelt

Vil I gerne sende flere ledere på kursus? Vi laver skræddersyet forløb til den enkelte virksomhed. Prisen er 8.500 kr. Hvert kursus kan tilbydes til en gruppe på 6 til 25 personer.