Webinar

Webinar: Grundfos har fokus på unges trivsel og arbejdsmiljø

Grundfos uddanner elever og lærlinge med et helt særligt fokus på den gode start på arbejdslivet, det har de vundet Arbejdsmiljørådets jubilæumspris for. Hør, hvordan de sætter fokus på unges trivsel og arbejdsmiljø.

Grundfos har cirka 120 lærlinge og elever ansat i virksomheden, og frafaldsprocenten er tæt på nul. Det bevidner om, at virksomheden formår at skabe en kultur, hvor lærlinge og elever trives. Grundfos håber på, at den gode start i virksomheden også er med til, at lærlinge og elever har lyst til at blive i virksomheden, når de er færdige med deres uddannelser.

- Det er en særlig glæde at se, hvordan Grundfos med grundighed og iver tager unges arbejdsmiljø og start på arbejdslivet alvorligt. Grundfos’ tilgang er forbilledlig og indeholder en vedholdende "investering" i de unge og deres arbejdsmiljø, som kan tjene som inspiration for andre virksomheder, udtalte Cristina Lage, formand for Arbejdsmiljørådet, da Grundfos modtog jubilæumsprisen.

Hvad er jubilæums- prisen?

Arbejdsmiljørådets jubilæumspris uddeles som en del af en særlig markering af Arbejdstilsynets 150-års jubilæum og hylder en arbejdsplads, der over en årrække har gjort noget særligt for at forbedre unge ansattes arbejdsmiljø, og som kan tjene som inspiration for andre virksomheder.

På webinaret den 8. september 2023 kan du høre CSR Manager Jesper Kvistgaard fortælle om, hvilke helt konkrete tiltag, Grundfos bruger til at sikre de unges trivsel og arbejdsmiljø.