Webinar

Lær af andre virksomheders arbejde med biodiversitet

Bliv inspireret af danske virksomheders erfaringer med biodiversitet, som er indsamlet i projektet Biodiversitet – inspiration til dansk erhvervsliv, og hør Vattenfall fortælle om deres arbejde med biodiversitet i strategi, værdikæde og rapportering.

Højt græs og stendynger foran hovedkvarteret. Samarbejde med nabovirksomheder om insekttælling. Lancering af nye produkter med fokus på biodiversitet, som skal tiltrække kunder.  

Danske virksomheder har mange og forskellige tilgange til at arbejde med biodiversitet, og i projektet Biodiversitet – inspiration til dansk erhvervsliv har Dansk Industri og WWF Verdensnaturfonden interviewet 56 virksomheder om deres indsatser, udfordringer og erfaringer. Projektet er finansieret af Industriens Fond.

På webinaret deler projektledere Didde Rishøj, chefkonsulent i Dansk Industri, og Anna Bjerring, Senior Project Manager i WWF, indsigter fra projektet. Du hører, hvordan virksomhederne arbejder, hvor de går i stå, og hvad der får dem videre. Og du får indblik i, hvordan hhv. små, mellemstore og store virksomheder griber dagsordenen an, hvor de ser kunder og markeder, og hvordan de opgør deres resultater.  

14 udvalgte virksomheder deler via artikler og film deres erfaringer nærmere i et online inspirationskatalog, som er udarbejdet som en del af projektet med det formål at inspirere andre til at komme i gang eller videre med biodiversitet. Blandt de 14 er energivirksomheden Vattenfall, der arbejder aktivt med biodiversitet i strategi, værdikæde og rapportering.  

På webinaret fortæller Helle Herk-Hansen, VP Environment i Vattenfall, om sine mange års erfaring med bæredygtige processer, og hvordan Vattenfall har navigeret på biodiversitets-området.