Webinar

Hvad sker der efter dobbelt væsentlighedsanalysen? Sådan kommer du videre

Efter dobbelt væsentlighedsanalysen begynder implementeringsfasen af CSRD i din organisation. I dette webinar guider Dansk Industri og Nordic Sustainability dig gennem de næste skridt i din CSRD-forberedelse og trækker på konkrete erfaringer fra virksomheden DEIF A/S, der står midt i processen.

Foto: GettyImages

Er din virksomhed i gang med eller færdig med den første dobbelt væsentlighedsanalyse på vejen mod compliance med Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)? Det er situationen for mange danske virksomheder, der, som en del af anden bølge, bliver ramt af direktivets krav allerede for det finansielle år 2025.

Dette webinar giver dig konkrete anbefalinger til, hvad de næste skridt bør være i din CSRD-forberedelse, herunder forberedelse til assurance, opsætning af rapport og kobling til strategi.

På baggrund af erfaringer fra virksomheder i første bølge, får du konkrete anbefalinger til at håndtere dine egne CSRD-forberedelser og høre, hvad DEIF har lært i forbindelse med arbejdet med deres data gap assessment.