Webinar

Mød netvaekst.dk – en professionel ”besøgsven” til dig som iværksætter

Erfarne erhvervsledere giver gratis sparring. Hør hvordan de kan hjælpe dig.

Foto: netvaekst.dk

Hvem spørger du som iværksætter eller ejerleder til råds om forretningsudvikling, ledelsesudfordringer og exit-planer? Det er spørgsmål, som ikke nødvendigvis har et rigtigt og eksakt svar. Og derfor er det måske ikke ekspertviden, du har brug for. I stedet kan det være erfaring fra nogen, der selv har været i lignende situationer flere gange.

Den type hjælp kan du finde hos medlemmerne af foreningen netvaekst.dk. Det er en frivillig forening bestående af p.t. 25 erfarne erhvervsledere, der de sidste to år har hjulpet en lang række iværksættere og ejerledere. Netvaekst.dk tilbyder op til 15 timers sparring inden for områderne salg og markedsføring, ledelse og finansiering. Hjælpen er midlertidig og gratis.

På dette webinar giver vi et overblik over, hvordan netvaekst.dk kan hjælpe dig som iværksætter.

Vi har inviteret to af foreningens partnere, Carl Henrik Bokkenheuser og Jens Sandahl Sørensen ind til en samtale om, hvad du kan forvente, når du søger sparring hos netvaekst.dk, og hvad foreningen lægger vægt på, når de matcher partnere med de iværksættere og ejerledere, der søger sparring.

Gæst

Carl Henrik Bokkenheuser er uddannet farmaceut og HD i afsætningsøkonomi med erfaring som B2B virksomhedskonsulent inden for bestyrelsesarbejde, strategi og ledelse. Har arbejdet i internationale virksomheder, både i Danmark og i udlandet, med generel ledelse samt salg og markedsføring.

Carl Henrik Bokkenheuser

Formand for netvaekst.dk

Gæst

Jens Sandahl Sørensen er uddannet maskiningeniør samt markedsøkonom fra Norwegian Business School (BI). Udviklingsdirektør for Hydro Precision Tubing Tønder, næstformand i Tønder Erhvervsråd, formand for Højer Designefterskole, bestyrelsesmedlem Jysk Fynske Medier, bestyrelsesmedlem Mind Factory by ECCO. Har arbejdet med opstartsvirksomheder både i Danmark og i udlandet.

Jens Sandahl Sørensen

Partner i netvaekst.dk.