Webinar

Cirkulær økonomi i et forretningsperspektiv

Cirkulær økonomi ændrer virksomheders markedsvilkår markant de næste år. På webinaret sætter vi spot på cirkulær økonomi ud fra et virksomhedsperspektiv og de nye forretningsmodeller, der opstår.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Grib mulighederne i cirkulær økonomi

Kunderne vil bæredygtighed og grøn omstilling. Virksomhederne er det centrale tandhjul i den grønne omstilling.

Cirkulær økonomi er en vigtig del af EU's Green Deal, og det ændrer virksomheders markedsvilkår helt markant de næste år. EU har vedtaget et nyt indre, grønt marked, og implementeringen er i gang.

Udbytte

Du får en bred forståelse af den cirkulære økonomi, nye markedsvilkår og de nye forretningsmodeller i et virksomhedsperspektiv, så din virksomhed kan blive klar til den grønne omstilling og udnytte de muligheder, den cirkulær økonomi giver.

Målgruppe

Webinaret er relevant for direktører og beslutningstagere i virksomheder.

Oplægsholder

Gitte har de sidste 15 år beskæftiget sig med grøn omstilling og cirkulær økonomi. Hun har hjulpet danske virksomheder i deres arbejde med bæredygtighed, grøn omstilling og udvikling af nye cirkulære forretningsmodeller. I dag sidder Gitte i bestyrelsen for virksomheder, der arbejder aktivt med verdensmålene og den grønne omstilling. Gitte er uddannet cand.merc.aud. fra CBS og cand.scient. agro. fra KU LIFE (KVL), og hun har en international baggrund fra konsulentbranchen fra Arthur Andersen og Deloitte. Gitte fortæller om cirkulær økonomi, de lovgivningsmæssige rammer, sammenhængen til klimapolitik og forretningsmuligheder på webinaret.

Center for Cirkulær Økonomi

Gitte Haar

CEO

Oplægsholder

Tina har de seneste 18 år haft ansvaret for Troldtekts marketing og kommunikation. I 2010 tog hun initiativ til at tilslutte Troldtekt til UN Global Compact og årligt rapportere om virksomhedens samfundsansvarlige aktiviteter. Tina har været tovholder for Troldtekts Cradle to Cradle-certificering, og hun har stået for Troldtekts dokumentation til bæredygtigt byggeri (fx DGNB) og miljøvaredeklarationer (EPD’er). Tina deltager i flere udvalg og netværk inden for bæredygtighed. Tina har mange års erfaring fra byggebranchen og træindustrien, og hun har en HD i Udenrigshandel (HDU) og Executive Master i Coroporate Communication (EMCC) fra Aahus BSS. Tina fortæller om Troldtekts konkrete arbejde og erfaringer med cirkulær økonomi på webinaret.

Troldtekt A/S

Tina Snedker Kristensen

Bæredygtigheds- og kommunikationschef

Moderator

Kirsten har været ansat i DI siden 2008. Hun arbejder især med offentlig-privat samarbejde og grønne offentlige indkøb af rådgiverydelser. Kirsten står i spidsen for DI Rådgivernes arbejde med bæredygtighed og FN’s Verdensmål i relation til rådgivervirksomheder. Kirsten er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet, og hun har tidligere arbejdet i Erhvervsministeriet, Den Danske EU-Repræsentation i Bruxelles og Erhvervsstyrelsen.

DI Rådgiverne

Kirsten Alkjærsig

Fagleder