Webinar

Webinar: Er du iværksætter, og har du styr på de nye finansieringsløsninger i hjælpepakkerne?

COVID-19-krisen har medført en akut efterspørgsel fra kriseramte iværksættere og vækstvirksomheder efter nye finansieringsløsninger, da virksomhederne oplever, at investorer trækker sig fra markedet eller udskyder deres aftalte finansieringer.

DI holder et webinar om, hvordan du kan få del i hjælpepakkerne med matchfinansiering og styrkelse af Innobooster mandag den 11. maj kl. 14.00-15.00. Vi er rigtig glade for, at Anders Christian Andersen fra Vækstfonden og Peter Sperling fra Innovationsfonden giver en gennemgang af initiativerne og hvordan du ansøger.

Vækstfonden vil holde oplæg om deres matchfinansieringsordning, som er målrettet venturevirksomheder og iværksætterne i de tidligere faser. Ordningen har fået en bevilling på 2,2 mia. kr.

Innovationsfonden vil holde oplæg om deres nye tiltag i Innobooster-ordningen, der netop har fået en ekstrabevillig på 350 mio. kr.

Webinaret er gratis for alle, og målgruppen er iværksættere, vækstvirksomheder, startups og SMV’er fra forskellige brancher.