online Webinar

Kom godt i gang med skole-virksomhedssamarbejde

Find dine lærlinge lokalt med skole-virksomhedssamarbejde

Har du svært ved at finde de rigtige lærlinge? Vil du gerne fortælle historien om det gode liv som lærling – og faglært? Vil du gerne gøre din virksomhed klar til at samarbejde med lokale skoler om at tage en god erhvervsuddannelse og samtidig blive synlig i lokalområdet? Så er dette webinar noget for dig.

På webinaret vil Jannik Tovgaard-Olsen fra Naturvidenskabernes Hus fortælle om de lokale samarbejder, virksomheder kan indgå med skoler, kommuner, klasser, vejledere og lærere.

Skal lærere fra din hjemkommunes skoler besøge din virksomhed på en virksomhedssafari? Vil du vise det faglærte liv frem, når de unge skal vælge uddannelse? Eller vil du være med til at bringe virksomhedens virkelighed med ind i undervisningen i naturfagene og Håndværk & design?

Naturvidenskabernes Hus hjælper dig i gang og igennem.

På webinaret vil du også møde virksomheden Carmo fra Espergærde, der har været vært for lokale folkeskoler på en virksomhedssafari organiseret af Naturvidenskabernes Hus.

Carmo har også været med i produktionen af en video om plastmageruddannelsen, som man kan se på dette link:  Naturvidenskabernes Hus

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her