Online webinar

Sådan vælger de unge læreplads

Bliv klog(ere) på, hvordan de unge vælger læreplads i selskab med Rasmus Lindgaard fra CompanYoung, som hvert år kortlægger de unges rejse mod det endelige valg af læreplads.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Alt for få unge vælger en erhvervsuddannelse direkte efter folkeskolen, og derfor oplever mange virksomheder, at der er kamp til stregen om de unge, der søger læreplads. Hvis du gerne vil blive klog(ere) på, hvordan de unge finder og vælger den læreplads, de gerne vil have, så er dette webinar fra DI Lærepladsfællesskabet noget for dig.

På webinaret vil videnschef Rasmus Lindgaard fra bureauet CompanYoung føre os igennem den seneste store undersøgelse af, hvordan de unge orienterer sig, når de skal søge og vælge læreplads. Rasmus giver gode svar på spørgsmål som: Hvad kigger de efter? Hvad tænder de (af) på? Hvor kigger de?

Adm.dir. René Sønnichsen fra Alfr. Andersson Og O. Sørensens Eftf. A/S vil fortælle om, hvordan en virksomhed med 18 ansatte arbejder med at få lærlinge ind i virksomheden, som har uddannet 150 lærlinge i løbet af de sidste godt 100 år.

Webinaret er især til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil blive bedre til at finde den rigtige lærling.

Cecilie Ishøi-Faerstain

Cecilie Ishøi-Faerstain

Eventkoordinator

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent