Webinar

E-Handel i Tyskland: salg via Platforme

E-handel i Tyskland: Salg via online markedspladser DI Handel, DI Tyskland og DI Global Markedsudvikling inviterer dig til at lære mere om at drive digital eksport (e-eksport) til Tyskland via online markedspladser.

Foto: Getty

Fra det første webinar: E-handel i Tyskland: Salg via egen webshop fik man en omfattende introduktion til det tyske e-handelsmarked og et overblik over de forhindringer og barrierer, der kan være i det tyske marked. Dette webinar giver dig indblik i hvordan andre virksomheder har skabt succes med at drive e-eksport til Tyskland via online markedspladser. Viden du kan bruge, såfremt du går med tanker om at starte e-handel til Tyskland.

Robert Perz fra DI-kontoret i München sætter endnu engang scenen for webinaret med en introduktion til det tyske e-handelsmarked, efterfulgt af Tevin Lac, fra DI handel, som bl.a.  inddrager de økonomiske og juridiske aspekter.

Til sidst kan du høre praktiske erfaringer fra hhv. The Army Painter og Hevea vedr. deres rejse ind på det tyske e-handelsmarked og tankerne bag deres strategi.

Program (Programmet er med forbehold for ændringer)

  • 09:00 Introduktion til det tyske e-handelsmarked

   af Robert Perz, Director, DI Tyskland

  • 09:15 Online markedspladser som springbræt til e-eksport

   af Tevin Lac, Fagleder i Digital Handel

  • 09:40 Business case fra Hevea

   af Torben Hoffeldt, Communications Director

  • 10:00 Business case fra the Army Painter

   af Jonas Færring, Sales & Customer Service

  • 10;20 Q&A og afrunding

  • 10:30 Tak for i dag!

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Introduktion til oplægsholdere

Robert Perz, Director, DI Tyskland i München
Robert har mange års erfaring fra det tyske marked. I dag hjælper han danske virksomheder med deres internationaliseringsaktiviteter ved at bruge sin omfattende brancheviden til at opnå deres succes og fodfæste på globale markeder. Som en del af DI Business Development rådgiver Robert medlemmer om international strategi, finansiering, eksportbestemmelser og integrerede løsninger til vækst på udenlandske markeder.

Tevin Lac, Fagleder i Digital Handel, DI Handel
Tevin Lac har over 20 års e-handelserfaringer fra detail og fremstillingsvirksomheder. I de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

Torben Hoffeldt,Communications Director, Hevea
Siden 2007 har det danske brand HEVEA fremstillet babyting, hundelegetøj og menstruationskopper i naturgummi fra Hevea-træet. 20 pct. af deres omsætning kommer fra salg via platformen Amazon. Deres største marked er USA, som udgør 50 pct. af deres Amazonsalg, hvor Tyskland og Canada er de markeder, hvor Hevea oplever størst vækst.

Jonas Faering, Sales & Customer Service, the Army Painter 
The Army Painter producerer og sælger malesæt og tilbehør til brætspils- og wargaming-industrien, og er den største uafhængige producent på markedet. Vi er en global virksomhed med størstedelen af vores omsætning i USA. The Army Painter har i dag, i alt, ca. 65 medarbejdere, hvoraf ca. 45 medarbejdere beskæftiger sig med produktion og logistik på fabrikken i Skanderborg.

Link til video: https://youtu.be/AlPMT9UXX2U