Webinar

Make America Green Again: Online seminar torsdag den 26. november kl. 15-16

Hvor bevæger USA sig hen på den grønne dagsorden med Biden ved røret? Og hvad betyder det for danske virksomheders muligheder for at sælge grønne løsninger i USA? Det stiller vi skarpt på med dette webinar, hvor nogle af Danmarks fremmeste stemmer på den grønne dagsoden og det amerikanske marked giver deres bud på, om Biden er godt nyt for den grønne omstilling og danske virksomheder.

Foto: Getty Images

USA skal have ny præsident. Den 20. januar går Joe Biden ind ad døren i det Hvide Hus og sætter en ny retning for USA. For danske virksomheder vil det betyde en række store forandringer ikke mindst på det grønne område. Biden har store planer for at gøre den amerikanske økonomi mere grøn med henblik på at opnå et klimaneutralt USA i 2050. Og han har bebudet omfattende investeringer til at indfri disse ambitioner. Men han er mindst lige så ambitiøs i forhold til at sikre, at den grønne omstilling kommer amerikanske arbejdspladser og amerikanske virksomheder til gavn.

På dette seminar kommer vi derfor til at sætte fokus på, hvad Biden kommer til at betyde for den grønne omstilling i USA – og hvordan vi fra dansk- og europæisk side kan samarbejde med USA om at øge de globale klimaambitioner. Vi stiller også skarpt på, hvad Bidens grønne kurs kommer til at betyde for danske virksomheders muligheder på det grønne område i USA. Kommer der uanede nye markedsmuligheder, eller kommer danske virksomheder til at blive presset ud af markedet af Bidens krav om at ”Buy American & Hire American”?

Til at diskutere disse emner har vi samlet et stærkt panel bestående af:

- Connie Hedegaard, bestyrelsesformand Concito. Tidl. minister og klimakommissær

- Anne Højer Simonsen, Vicedirektør, Dansk Industri

- Morten Dyrholm, Group Senior Vice President, Vestas

- Rasmus Helveg, formand, Klima og Energiudvalget

- Sebastian Mernild, klimaforsker og prorektor, SDU

- Anders Agner, chefredaktør, Kongressen.com

Lasse Charley Pedersen, direktør på Kongressen.com styrer og guider os gennem debatten med kyndige hånd og vil samtidig rejse spørgsmål fra den virtuelle sal.

Seminaret finder sted d. 26.11 kl. 15-16, og det arrangeres i samarbejde mellem Kongressen.com og Dansk Industri.