Webinar

Forskellige arbejdstidsformer for medarbejdere omfattet af Industriens Funktionæroverenskomst

Husker du at planlægge funktionærernes arbejdstid eller har du brug for en opdate-ring på mulighederne for forskellige arbejdstidsformer i Industrien Funktionær-overenskomst?

Foto: GettyImages

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Husker du at planlægge funktionærernes arbejdstid eller har du brug for en opdatering på mulighederne for forskellige arbejdstidsformer i Industrien Funktionæroverenskomst?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om de forskellige former for arbejdstid, der gælder for medarbejdere ansat i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst.

Dette webinar er nummer 6 i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling. Du kan naturligvis deltage i webinaret, selvom du ikke har deltaget i de andre i rækken.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

På webinaret vil vi stille skarpt på de forskellige muligheder i Industriens Funktionæroverenskomst.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.