Webinar

Forskellige arbejdstidsformer for medarbejdere omfattet af Industriens Funktionæroverenskomst

Husker du at planlægge funktionærernes arbejdstid eller har du brug for en opdate-ring på mulighederne for forskellige arbejdstidsformer i Industrien Funktionær-overenskomst?

Foto: GettyImages

Webinaret starter:

18.08.2021 14:00

Dette webinar er nummer 6 i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

Husker du at planlægge funktionærernes arbejdstid eller har du brug for en opdatering på mulighederne for forskellige arbejdstidsformer i Industrien Funktionæroverenskomst?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om de forskellige former for arbejdstid, der gælder for medarbejdere ansat i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst.

På webinaret vil vi stille skarpt på de forskellige muligheder i Industriens Funktionæroverenskomst.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.

 

Lene Pryds Bach

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3359
  • Mobil +45 2060 6999
  • E-mail lpr@di.dk

Maj Svolgaard

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3818
  • Mobil +45 2949 4409
  • E-mail mas@di.dk