Webinar

Gør arbejdstiden mere fleksibel

Har I behov for at gøre virksomhedens arbejdstid mere fleksibel? Kender I til overenskomstens muligheder for fleksibilitet, eller ønsker I at få inspiration til, hvordan I kan bringe fleksibel arbejdstid i spil til lønforhandlingen?

Foto: GettyImages

Webinaret starter:

17.11.2021 14:00

Har I behov for at gøre virksomhedens arbejdstid mere fleksibel? Kender I til overenskomstens muligheder for fleksibilitet eller ønsker I at få inspiration til, hvordan I kan bringe fleksibel arbejdstid i spil til lønforhandlingen?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om fleksibel arbejdstid (inden lønforhandling).

Dette webinar er niende og sidste i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling. Du kan naturligvis deltage i webinaret, selvom du ikke har deltaget i de andre i rækken.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

På webinaret vil vi stille skarpt på mulighederne for fleksibilitet og hvordan fleksibilitet kan komme på dagsordenen til lønforhandlingen.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.

Lene Pryds Bach

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3359
  • Mobil +45 2060 6999
  • Send e-mail  

Nicolas Jul Mosgaard-Kristiansen

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4585
  • Mobil +45 5250 0839
  • Send e-mail