Webinar

Hviletid, fridøgn og rådighedsvagter

Er I opmærksomme på reglerne for hviletid og fridøgn samt hvordan reglerne skal håndteres ved anvendelse af rådighedsvagter? Er du i tvivl om reglerne? Eller vil du gerne opdateres?

Foto: GettyImages

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Er I opmærksomme på reglerne for hviletid og fridøgn samt hvordan reglerne skal håndteres ved anvendelse af rådighedsvagter?

Er du i tvivl om reglerne?

Eller vil du gerne opdateres?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om reglerne.

Dette webinar er nummer 4 i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling. Du kan naturligvis deltage i webinaret, selvom du ikke har deltaget i de andre i rækken.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

På webinaret vil vi stille skarpt på reglerne og de krav stilles for at kunne anvende rådighedsvagter, herunder alternativer til rådighedsvagter.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.