Webinar

Planlægning af arbejdstiden i forbindelse med afvikling af hovedferie 2021

Står du over for at skulle planlægge arbejdstiden i forbindelse med den forestående hovedferie for medarbejdere ansat i henhold til Industriens Overenskomst?

Foto: GettyImages

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Står du over for at skulle planlægge arbejdstiden i forbindelse med afvikling af den forestående hovedferie i 2021 for medarbejdere ansat i henhold til Industriens Overenskomst?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om mulighederne for planlægning af arbejdstid i forbindelse med den forestående hovedferie.

Dette webinar er nummer 3 i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling. Du kan naturligvis deltage i webinaret, selvom du ikke har deltaget i de andre i rækken.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

På webinaret vil vi stille skarpt på mulighederne og hvordan du tager højde for dette.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.