For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Klimaklar SMV - Kommunikation om klima og CO2 på en troværdig måde

Med støtte fra Industriens Fond har Fremstillingsindustrien og DI sammen med en række kompetente partnere udviklet projektet Klimaklar SMV.

På dette webinar får du indblik i, hvordan din virksomhed kan arbejde med jeres grønne markedsføring og kommunikation. Hvilke faldgrupper findes i dag? Hvad er greenwashing, greenhusing og greenblushing? Og hvorfor overhovedet tale om Klimakommunikation? Du får indblik i de syv råd, vi har udviklet om grøn markedsføring og kommunikation på baggrund af vores erfaringer fra projektet.

Derudover hører vi, hvad to virksomheder i projektet har fået ud af at kigge på deres grønne markedsføring og kommunikation. Hvilke anbefalinger har de fået?, og hvad kan de anbefale til andre SMVer, der gerne vil i gang? Endelig får vi perspektiver på, hvad grøn markedsføring og kommunikation betyder for potentielle investorer i virksomheder.

Program