Webinar

Diversitet og inklusion - Opnå maksimal værdi gennem værktøjerne i Diversitetsløftet

Få værktøjer og inspiration til at rykke fra gode intentioner til konkret handling.

Er din virksomhed interesseret i at styrke diversitet, inklusion og ligestilling? Dansk Industris Diversitetsløfte er nøglen til at komme i gang eller videre med at skabe mere mangfoldige arbejdspladser og til at få alle talenter bedst i spil. DI’s Diversitetsløfte er for alle virksomheder og man behøver ikke være medlem af DI for at tilslutte sig.

Tilmeld dig vores webinar og opdag, hvordan Dansk Industris Diversitetsløfte kan styrke din virksomheds konkurrenceevne og skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Vores eksperter vil give dig en introduktion til og forståelse af de værktøjer og muligheder, der bliver tilgængeligt for dig, når du tilslutter dig Diversitetsløftet.

Tilmeld dig webinaret og få:

  • En introduktion til Diversitetsløftet og hvad en tilslutning reelt vil betyde for din virksomhed
  • En uddybning af hvordan virksomheder kan bruge de 16 principper som Diversitetsløftet bygger på til inspiration til arbejdet med diversitet, inklusion og ligestilling
  • En grundig introduktion til de værktøjer, der gives adgang til, når man tilslutter sig Diversitetsløftet, herunder blandt andet hvordan man sætter måltal, branchebenchmark og afholder en bias workshop.
  • Mulighed for at stille spørgsmål om Diversitetsløftet til DI’s eksperter på området

Tilmeld dig vores webinar og få en dybdegående forståelse af, hvordan du ved hjælp af værktøjerne og tilbuddene i Diversitetsløftet kan transformere din virksomheds arbejdskultur og resultater.

I mellemtiden kan du også høre mere om hvad en tilslutning til Diversitetsløftet har betydet for virksomhederne FRIDAY og Energinet lige her:
Diversitetsløftet har banet vejen frem for FRIDAY - DI (danskindustri.dk)