For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Netværkswebinar

Vi gentager succesen! Efter stor opbakning til vores seneste netværkswebinar gentager vi succesen og inviterer endnu engang til DI Vands online netværkswebinar.

Formatet:
Netværkswebinaret giver mulighed for, at nye som gamle medlemmer i DI Vand, kan introducere sig for foreningens øvrige medlemmer. Formålet med webinaret er, at understøtte den interne vidensdeling og sparring på tværs af DI Vands medlemmer. Dette for at styrke samarbejdet på tværs og desuden sikre en klar og tydelig stemme udadtil.      

Praktisk information:
Der afsættes 4-5 minutter til hver medlemspræsentation. I præsentationen kan man blandt andet fortælle om virksomheden, virksomhedens produkt(er), strategi og hovedudfordringer.

Efterfølgende vil der være mulighed for at komme med input til, hvordan vi sammen i DI Vand kan bidrage til en stærkere vandsektor - og heraf kunne drage fordele af hinanden.

Øvrige medlemmer i foreningen samt bestyrelsen vil blive inviteret til at lytte på.