Webinar

Bæredygtige offentlige indkøb - sådan! Modul 1

KL og DI tilbyder sammen en webinarrække til kommuner og virksomheder om bæredygtige og grønne offentlige indkøb. Webinarerne sætter over fire dage i sensommeren fokus på, hvordan grønne indkøb kan gennemføres i praksis.

 

Modul 1: Mål og opfølgning som strategisk ramme for bæredygtige indkøb

Indhold: Når politiske ambitioner om bæredygtighed skal omsættes til resultater og forandringer i indkøbet og forbruget, så er mål og prioritering nødvendige. Hør mere om, hvordan andre kommuner og store virksomheder arbejder med at sætte en strategisk ramme for bæredygtighed.

Program:

 
•Velkomst: Specialkonsulent Anne Ley, KL og chefkonsulent Laura Svaneklink, DI
•Oplæg: Partner Rikke Fischer-Bogason, PlanMiljø – sådan gør andre
•Oplæg: Direktør for ansvarlighed Signe Frese, COOP – sådan har vi gjort 
•Drøftelse: Gode råd til, hvordan man kommer i gang / videre
 

Målgruppen for webinarene er indkøbere, udbudskonsulenter, contract managers og bid managers i såvel kommuner og virksomheder.

På tværs af aktører i den offentlige sektor og erhvervsliv er en fælles ambition om at støtte den grønne omstilling. I den offentlige sektors indkøb hos virksomheder ligger et potentiale for at bidrage positivt til denne omstilling. Derfor er KL og DI gået sammen om at finde og formidle de løsninger, som i det konkrete samarbejde mellem kommuner og virksomheder kan skabe en grøn merværdi for kommunen, virksomheden og samfundet.

På webinarrækken bringer KL og DI sammen dyb viden og gode erfaringer i spil fra hele Danmark.