Webinar

Webinar: Kommunernes nye fælles strategi for indkøb

Deltag i DI’s online-møde, hvor KL vil præsentere kommunernes nye fælles strategi for indkøb og dermed deres fokusområder og vigtige temaer i de kommende år.  

Deltag i DI’s online-møde, hvor KL vil præsentere kommunernes nye fælles strategi for indkøb og dermed deres fokusområder og vigtige temaer i de kommende år.  

Kommunerne køber varer, ydelser og bygninger hver eneste dag. Det gælder alt lige fra møbler i daginstitutionerne, rådgivning på miljøområdet, rengøring på rådhuset til renovering og energioptimering af skoler.

Sat lidt på spidsen, kan kommunerne ikke løse kerneopgaven uden at købe ind.

Kommunerne er samlet set den største, offentlige indkøbsmuskel i Danmark. Og både deres store indkøbsvolumen, men også tilgangen til samarbejdet med de private virksomheder, har stor betydning for dansk erhvervsliv.

KL’s bestyrelse har netop vedtaget en helt ny fælleskommunal strategi for indkøb, der sætter retning for kommunernes arbejde på indkøbsdagsordenen frem imod 2030.

Du har nu unik mulighed for at deltage i DI’s online-møde, hvor KL vil præsentere strategien og dermed kommunernes fokusområder og temaer i de kommende år.  

Her kan du få svar på, hvad du som nuværende og kommende leverandør til kommunerne skal tage stilling til, og hvordan du bedst muligt kan samarbejde med kommunerne? Hvordan kan du som leverandør bidrage til at løse kommunernes udfordringer med mangel på arbejdskraft, digitalisering, grøn omstilling og mange andre vigtige dagsordener? Hvor ser kommunerne konkret potentialerne i at styrke samarbejdet?

Mødet henvender sig til alle med interesse for det kommunale marked og offentlig-privat samarbejde.

Log på og deltag tirsdag den 11. juni kl. 09:30, når chefkonsulent Anne Ley fra KL præsenterer den nye strategi. Der vil desuden være mulighed for at stille spørgsmål og deltage i drøftelserne. Vært: chefkonsulent Felix Dalker, DI.

Mødet afholdes online, og det er gratis at deltage. Det kræver blot, at du tilmelder dig via formularen på denne side.