Webinar

EKF Green Accelerator

Nu kan virksomheder igen søge tilskud til modning af grønne eksportprojekter. Det kan være en vigtig – og afgørende håndsrækning til virksomheders modning af salg og projekter på nære og fjerne eksportmarkeder verden over.

Finansiering til grøn projekteksport

Green Accelerator er målrettet modning af grønne eksportprojekter, som eksempelvis reducerer brugen af fossile brændstoffer og udledningen af drivhusgasser, fremmer energieffektivitet og effektiv udnyttelse af vand og andre ressourcer eller afhjælper mangel på fødevarer, vand eller energi.

Hør mere ved møde i DI

Næste runde for ansøgning i denne attraktive pulje er den 4. november 2022. Derfor afholder DI et informationsmøde for medlemmer. Her bliver fondens muligheder gennemgået af EKF, og tidligere brugere af fonden deler deres erfaringer. Der bliver god mulighed for at stille spørgsmål.

Møderne foregår virtuelt i Microsoft Teams onsdag den 21. september kl. 13-14.

EKF – Danmarks Eksportkredit

EKF yder garantier og finansiering til dansk eksport. Grøn teknologi og løsninger udgør en vigtig del af EKF’s projekter. Med denne fond kan EKF gå ind og gøre en forskel for eksportvirksomhederne på et tidligere stadie end med EKF’s øvrige instrumenter. Se mere om EKF her og læs retningslinjerne for projektmodningsfonden her.

Hvornår kan man ansøge?

Fonden er åben for ansøgninger fra den 3. oktober til 4. november 2022.