Webinar

Overholder din startup reglerne for e-handel?

Flere og flere virksomheder er rykket online, hvilket corona kun har fået til at stige. Når en virksomhed tilbyder onlinesalg, er der mange regler og rettigheder, som er vigtige at være bevidst om.

Foto: Colourbox

Til dette webinar får du et overblik over, hvilke regler og rettigheder som er særligt vigtige at være opmærksom på som erhvervsdrivende på nettet. Hvilke regler gælder, når du opretter en hjemmeside? Hvordan sørger du for at overholde persondatareglerne, og hvilke regler gør sig gældende ved fortrydelsesret over nettet? Dette er blot nogle af de spørgsmål, webinaret kommer nærmere ind på, når to af Dansk Industris eksperter tager os gennem junglen af regler og rettigheder, du som e-handler bør være opmærksom på.

Cecilia Mårtensen Vesløv, advokat og chefkonsulent i DI Handel,  stiller skarpt på forbrugerlovgivningen og spam-reglerne i markedsføringsloven. Under webinaret får du svar på spørgsmål som, hvornår du må sende nyhedsbreve ud til nye og eksisterende kunder, hvorfor det er vigtigt at have salgs- og leveringsbetingelser, hvis du har en webshop og hvilke oplysninger sådanne betingelser bør indeholde.

Emil Fink-Jensen, konsulent i Dansk Industri Erhvervsjura, sætter fokus på, hvilke GDPR-regler som er særligt vigtige at fokusere på, når man starter ny virksomhed og etablerer sig online. Hvilke oplysninger må du f.eks. indsamle om dine kunder, og hvor længe må du opbevare disse oplysninger? Derudover gør Emil det klart, hvad en privatlivspolitik skal indeholde, og om der er forskel på en privatlivspolitik og oplysningspligt.

Målgruppe: webinaret er målrettet iværksættere, men er også relevant for andre virksomheder, som er nye inden for e-handel.