Online webinar

Få gode cykelvaner i din virksomhed

De fleste medarbejdere i Hovedstadens virksomheder har under 10 km. fra deres bolig til arbejdspladsen, men for få vælger cyklen, når de skal afsted om morgenen. Ved at gøre det lettere for medarbejdere at vælge cyklen kan arbejdsgivere bidrage positivt til at nedbringe trængslen på vejene i regionen og øge sundheden blandt medarbejderne.

Vær med og hør om forskellige initiativer, som kan få flere medarbejderne på din arbejdsplads til at vælge cyklen til hverdag, når vestegnens kommuner, DI Hovedstaden, DI Transport og Supercykelstisamarbejdet byder ind til webinar d. 21 juni. fra 08-09.

Her giver vi dig konkrete ideer til, at få flere op på den tohjulede og vi sidder klar til at tage imod dine spørgsmål fra chatten.

  • Velkomst v/ Eva Rindom, næstformand for DI Hovedstaden og Britt Jensen, borgmester i Rødovre

  • Øget motivation og glade medarbejdere – derfor skal I gå i gang v. Sidsel Birk Hjuler, sekretariatsleder for Supercykelstisamarbejdet i hovedstadsregionen

   Region Hovedstaden og en lang række kommuner samarbejder om at få flere pendlere på cykel ved at etablere supercykelstier. Det skal gøre det nemt at pendle både på korte og lange ture i regionen. Sidsel Birk Hjuler vil berette om effekterne af den målrettede indsats og hvorfor man bør få flere til at cykle.

  • Efter 2 år var der 35% flere medarbejdere, som cyklede til arbejde v. Lene Stuhr, HR chef hos Agilent Technologies Denmark

   Trængslen på det omkringliggende vejnet ville kun blive værre og derfor besluttede Agilent Technologies Denmark for nogle år siden, at motivere flere medarbejdere til at tage cyklen i stedet for bilen. Lene Stuhr vil fortælle om de overvejelser der lå bag de indsatser som blev iværksat og hvilken effekt det har haft.

  • Sådan flytter du medarbejderne fra bil til cykel V. Lise Bjørg Pedersen, chefkonsulent i DI Transport

   Det kan være svært at gennemskue, hvor man kan få hjælp og hvordan man som virksomhed får flere medarbejdere til at cykle i hverdagen. Få et indblik i værktøjskassen og bud på hvor du kan søge inspiration.