For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Skræddersy din helt egen statistik

 
Sidder du med rekruttering og ansættelse til daglig, og har du behov for at kende lønnen i branchen for jeres nuværende eller nye medarbejdere? Eller sidder du i en økonomifunktion og har behov for at kende alle lønomkostningerne for jeres medarbejdere i lønforhandling eller budgetøjemed, så har DI det helt rette værktøj til formålet. 
 
I web-værktøjet NetStat har medlemmer af DI mulighed for selv at skræddersy deres helt egen løn-, fraværs- og arbejdsulykkestatistik. Det kunne eksempelvis være lønniveauet for nuværende eller nye medarbejdere inden for specifikke arbejdsfunktioner/stillinger, eller sygefraværet indenfor egen branche, region, kommune eller efter et bestemt niveau af erhvervserfaring. 
 
NetStat er et intuitivt system, som stiller brugeren overfor nogle simple søge- og valgmuligheder. Men hvis du savner en grundlæggende opfriskning af systemets muligheder, afholder DI et webinar om brugen af NetStat mandag den 13. december 2021 fra kl. 9.30-11.00. Det er gratis for medlemmer af DI at deltage. 
 
Her vil vi gennemgå systemet fra ende til anden og vise, hvordan I udnytter systemets funktionaliteter til fulde. På webinaret bliver det desuden muligt at stille spørgsmål undervejs. Webinaret henvender sig til ansatte, som aldrig har benyttet NetStat før eller brugere, som ønsker at vedligeholde deres færdigheder. Tilmeld dig via knappen til højre. 

 

Anne Rosted

Anne Rosted

Sekretær

  • Direkte +45 3377 3091
  • Mobil +45 3123 9646
  • Send e-mail  
Michael Eliasen

Michael Eliasen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4756
  • Mobil +45 5213 2370
  • Send e-mail