Onsdag d. 7. december imellem kl. 15-20 kan du ikke tilmelde dig kurser eller arrangementer. Det skyldes opdatering til DI's systemer. Vi beklager ulejligheden.

Webinar

Kommunikér dine bæredygtige tiltag og vind kunder - uden af falde i Greenwashing-fælden!

Se/gense webinar-rækken i nedenstående:

Optagelse af webinar: Vind kunder ved at kommunikere dine bæredygtige tiltag, afviklet den 17. maj 2021.

23Video

Optagelse af webinar: EU-lov og nye krav til din rapportering om bæredygtige indsatser, afviklet den 8. juni 2021.

23video

Optagelse af webinar: Kommunikér dine bæredygtige tiltag og vind kunder - uden at falde i greenwashing-fælden, afviklet den 24. juni 2021.

23Video

Kender dine kunder, medarbejdere og investorer til dine bæredygtige tiltag? Hvis ikke så risikerer du at miste ordrer. DI’s helt nye analyser peger på, at danske virksomheder taber terræn, fordi de ikke synliggør og dokumenterer deres bæredygtige indsatser - herunder bæredygtige produktionsmetoder, produkter og services - i tilstrækkelig grad.

Men de skal ikke kommunikeres for enhver pris. Der er nemlig både potentialer og faldgruber, når man taler kommunikation af bæredygtige tiltag. Derfor skal du overveje, hvad du kommunikerer om og hvordan du gør det på en troværdig måde, så du ikke ender i greenwashing fælden . Det er nogle af de temaer, som vi vil folde ud den 24. juni med hjælp fra eksperter på området.

Vi har inviteret advokat Heidi Højmark Helveg fra co:play law.  Heidi har over 20 års erfaring med at rådgive inden for markedsføring, databeskyttelse og medier, og vil bl.a. gennemgå den nye kvikguide fra Forbrugerombudsmanden og give konkrete råd til, hvordan man lovligt kan anvende bæredygtige udtalelser i sin markedsføring.

Christina Blak, Kommunikationsekspert fra welovepeople, vil drøfte god kommunikation af bæredygtige tiltag  - både generelt og i forhold til CSR-rapportering.  Christina vil fokusere på, hvordan man kan vejlede frem for vildlede kunden og forbrugeren. Hun vil ligeledes diskutere, hvad det kræver at opnå integritet i sin kommunikation via brug af cases.

Der vil være plads til at stille spørgsmål, og få svar på konkrete problemstillinger under webinaret.


Målgruppe
Webinarerne henvender sig til dig, der arbejder med bæredygtighed, CSR, verdensmål, og som har brug for viden om, hvordan du imødekommer nuværende og kommende krav samt, hvordan du kan formidle dine indsatser på en troværdig måde over for alle dine interessenter.