Webinar

Kommuniker din bæredygtige tiltag og vind kunder - uden af falde i Greenwashing fælden!

Her kan du tilmelde dig det sidste af 3 webinarer omkring god kommunikation af dine bæredygtige tiltag. Vi har allerede afholdt to webinarer, som du kan se/gense i nedenstående videoer.

Her kan du tilmelde dig det sidste af 3 webinarer omkring god kommunikation af dine bæredygtige tiltag. Vi har allerede afholdt 2 webinarer, som du kan se/gense i nedenstående videoer

Kender dine kunder, medarbejdere og investorer til dine bæredygtige tiltag? Hvis ikke så risikerer du at miste ordrer. DI’s helt nye analyser peger på, at danske virksomheder taber terræn, fordi de ikke synliggør og dokumenterer deres bæredygtige indsatser - herunder bæredygtige produktionsmetoder, produkter og services - i tilstrækkelig grad.

I denne webinar-række zoomer vi ind på, hvad der skal til for, at du kan vinde og fastholde kunder, investorer og medarbejdere med en målrettet kommunikation om de aktiviteter og ambitioner, du har på området, der er med til at skabe samfunds- og miljømæssig værdi.


Målgruppe
Webinarerne henvender sig til dig, der arbejder med bæredygtighed, CSR, verdensmål, og som har brug for viden om, hvordan du imødekommer nuværende og kommende krav samt, hvordan du kan formidle dine indsatser på en troværdig måde over for alle dine interessenter.   

Optagelse af webinar: Vind kunder ved at kommunikere dine bæredygtige tiltag, afviklet den 17. maj 2021.

23Video

Optagelse af webinar: EU-lov og nye krav til din rapportering om bæredygtige indsatser, afviklet den 8. juni 2021.

23video