Bæredygtighed

Danske virksomheder har i flere år arbejdet målrettet mod at skabe mere bæredygtige forretninger, herunder tilpasse forretningsmodeller og strategier. Det styrker virksomhedernes position og øger konkurrenceevnen. Interessenterne stille stadig større krav til at virksomhederne tager ansvar og at de står ved det! Det næste store skridt bliver derfor en endnu større åbenhed og flere informationer om bæredygtighed. I DI tror vi på, at åbenhed skaber tillid. Derfor støtter vi behovet for mere og bedre rapportering.

På disse sider kan du læse mere om bæredygtighed, de kommende krav til øget rapportering, finde hjælp til den bæredygtige omstilling, arbejde med verdensmålene – og ikke mindst, hvordan DI kan hjælpe dig..

Events

Kristian Koktvedgaard

Kristian Koktvedgaard

Fagleder, Moms og Regnskab

Spørgsmål vedr. finansiel og ikke-finansiel rapportering, rapporteringsstandarder, politisk interessevaretagelse (national og international), samt vejledning om regnskab og rapportering.

Tina Aggerholm

Tina Aggerholm

Chefkonsulent

Spørgsmål vedr. finansiel og ikke-finansiel rapportering, rapporteringsstandarder, samt vejledning om regnskab og rapportering.

Malene Dall Sørensen

Malene Dall Sørensen

Konsulent

Spørgsmål vedr. finansiel og ikke-finansiel rapportering, rapporteringsstandarder og vejledning.