20.05.19 Regionalforeninger Pressemeddelelser

Presseinvitation: Digitalt erhvervstræf i Trekantområdet

Det driftige knudepunkt i Danmark får brug for at være helt fremme med den digitale infrastruktur. På DI Trekantområdets erhvervstræf drøfter politikere, erhvervsledere og eksperter, hvordan området tiltrækker viden og medarbejdere, der er brug for i den digitale udvikling.

Pressen inviteres til
Stærke virksomheder gør Trekantområdet stærkt,
Onsdag den 22. maj, kl. 15,
Interacoustics A/S,
Audiometer Allé 1,
5500 Middelfart

På erhvervstræffet vil Interacoustics adm. direktør Carsten Kind fortælle om den positive udvikling, virksomheden er inde i med fremstillingen af avanceret udstyr til høreapparater.

DI-direktør Lars Frelle-Petersen kommer med et bud på, hvordan digitalisering kan give virksomhederne helt nye muligheder for at styrke konkurrenceevnen.

På erhvervstræffet er der også debat med Syddansk Universitet, Trekantområdet Danmark og Rambøll om, hvordan Trekantområdet kan tiltrække flere højtuddannede, og om området har et udbud af boliger, der modsvarer efterspørgslen fra fremtidens medarbejdere.

I forbindelse med erhvervstræffet vælger regionalforeningen ny formand og uddeler sin årlige lærlingepris til en i særklasse dygtig lærling fra en af virksomhederne i området.

Se hele programmet for erhvervstræffet her

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent for DI Trekantområdet, Johan H. Pedersen, tlf. 4084 3207, e-mail jhp@di.dk, eller presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Johan H. Pedersen

Johan H. Pedersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3781
  • Mobil +45 4084 3207
  • E-mail jhp@di.dk

Relateret indhold