Fra venstre: Simon Tøgern, formand for HK Privat, finansdirektør hos Lemvigh-Müller Christian Søgaard-Christensen, prismodtager Anna Paaske Sommerlund, Chefkonsulent og advokat i DI Maj Svolgaard. Foto: Jon Norddahl, Norddahl & Co.

01.07.21 Regionalforeninger Pressemeddelelser

Anna vil skabe mersalg gennem bedre produktionsudnyttelse og vinder pris på 25.000 kr.

Anna Paaske Sommerlund vil tiltrække flere kunder til Lemvigh-Müllers Coil Servicecenter i Køge. Det har skaffet hende DI og HK Privats fagprøvepris for 2021.

 Anna fandt ud af, at der kunne skabes mere aktivitet gennem øget viden hos kunder og personale om, hvad servicecenteret kan tilbyde af ydelser. I sin fagprøve har hun lavet en spørgeskemaanalyse, en handlingsplan og et serviceværktøj til virksomhedens sælgere.

Dansk Industri (DI) og HK Privat uddelte fagprøveprisen for Handelsuddannelsen på 25.000 kr. i dag hos Lemvigh-Müller i Herlev til en meget glad Anna Paaske Sommerlund, der til daglig går på Mommark Handelskostskole.

-       Anna Paaske Sommerlund er en indlysende vinder af DI og HK Privats fagprøvepris 2021. Ikke blot er hendes opgave en original analyse af en væsentlig problemstilling. Anna viser også på overbevisende vis, hvordan virksomheder i Danmark er langt fremme med at udvikle forbedrede og effektive arbejdsprocesser. Anna er også en god og hjælpsom kollega. Derfor var vi ikke i tvivl om, at hun skulle have prisen’ siger Simon Tøgern, formand for HK Privat.

DI og HK Privats fagprøvepris uddeles til elever, der har bestået fagprøven på handelsuddannelsen med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder på handelsuddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Hos Lemvigh-Müllerglæder finansdirektør Christian Søgaard-Christensen sig over prisen:

-       Vi er meget stolte over, at Anna har vundet årets fagprøvepris. Det viser værdien af, at kombinere et ambitiøst elevforløb og en person med et stort potentiale. Anna har arbejdet engageret og kreativt, og hun har mere end indfriet forventningerne. Anna har vist, at hun kan udrette meget fremover’, siger Christian Søgaard-Christensen.

Med prisen følger også en anerkendelse til praktikstedet, så prisen Årets Uddannelsessted 2021 går til Lemvigh-Müller A/S.

Chefkonsulent og advokat i DI Maj Svolgaard glæder sig over det høje niveau i årets indstillede opgaver:

-       Stort tillykke til Anna med hendes flotte fagprøve og til Lemvigh-Müller som gennem mange år løftet et flot uddannelsesansvar på en lang række erhvervsuddannelser inden for både det merkantile og tekniske område. Dermed er de med til at sikre tilstrækkeligt mange faglærte i arbejdsstyrken og bidrager også til at styrke den danske konkurrenceevne. Derfor har vi valgt at markere det ved også at give dem en pris i dag, siger Maj Svolgaard

Michael Boas Pedersen

Michael Boas Pedersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4827
  • Mobil +45 3131 8137
  • E-mail mibp@di.dk

Relateret indhold