09.11.22 Regionalforeninger Pressemeddelelser

B2B Auctions A/S vinder DI Vestsjællands Initiativpris 2022

Auktionshuset B2B Auctions A/S i Jyderup vinder DI-pris for sine grønne initiativer, som udover salg af brugte varer også omfatter solceller og bæredygtigt byggeri.

Der er travlt i Jyderup både indenfor i bygningerne på Bødkervej 5 men også udenfor. For B2B Auctions A/S har så travlt med at formidle salg af brugt udstyr fra bl.a. forsvaret, Rigspolitiet, industri og landbrug, at der må nye faciliteter til. En ny stor solcelledækket lagerhal er ved at blive opført til de mange forskellige typer af brugt udstyr, som virksomheden sælger til nye brugere i stedet for, at det bliver skrottet eller sendt til ophug.

Det afspejler også, hvorfor DI Vestsjællands bestyrelse har valgt at give årets initiativpris til B2B Auctions A/S, hvor bæredygtige elementer påvirker hele forretningen. Solcellerne fra de eksisterende lagerhaller dækker allerede ca. 90 % af virksomhedens energiforbrug, og den kommende tilbygning er finansieret med grøn realkredit og lever op til kravene inden for nybyggeri.

Jan Bybjerg Pedersen, formand for DI Vestsjælland:

  • B2B Auctions har en fremsynet forretningsmodel, hvor ressourcerne bliver brugt bedst muligt til gavn for kloden. Og i kombination med det driftsmæssige fokus på bæredygtighed vidner det om en virksomhed med en sund og innovativ tankegang. Den tilgang og det initiativ synes vi fortjener årets initiativpris.

Adm. direktør Gregers Hastrup er glad for at modtage prisen:

  •  Vi er meget glade og stolte over, at man fra Dansk Industri side har valgt B2Bauctions A/S som modtager af den lokale initiativpris 2022. Det er dejligt, at der bliver lagt mærke til de initiativer som vi løbende iværksætter. For som virksomhed har vi også et ansvar for at passe på vores klode og samtidig give de gode erfaringer videre til andre.

Om B2B Auctions A/S:

B2B Auctions A/S er beliggende i Jyderup i Holbæk Kommune og har 15 ansatte. Virksomheden er specialiseret i auktionssalg af overskudsmateriel fra blandt andet forsvaret, Rigspolitiet, diverse styrelser og industrivirksomheder.

B2B Auctions A/S er desuden med i UN Global Compact og tager også et ansvar for at skabe et aktivt lokalmiljø ved at lægge hus til arrangementer og invitere til debatter.

Sigrid Wilbeck Hansen

Sigrid Wilbeck Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3864
  • Mobil +45 6051 8420
  • E-mail siwi@di.dk

Relateret indhold