Regionalforening

DI Bornholm

DI Bornholm arbejder for at sikre det bedst mulige erhvervsklima på øen. Vi deltager blandt andet i bestyrelsen for Erhvervshus Hovedstadens filal på Bornholm og Business Center Bornholm. Vi afholder årligt erhvervstræf, og uddeler lærlingepris og initiativpris.

DI's medlemsvirksomheder er alle medlem af en regional DI-forening, der repræsenterer erhvervslivets stemme i deres lokalområde. Regionalforeningen ledes af en bestyrelse med lokale virksomhedsledere.

DI Bornholms medlemmer spænder bredt over forskellige brancher som f.eks. fremstilling, byggeri, slagteri, service, transport, energi, handel, IT, glaskunst og rådgivning. I DI Bornholm arbejder vi med at finde løsninger på de udfordringer, som går igen hos vores medlemmer i området. For eksempel følger bestyrelsen op på DI's store årlige analyse Lokalt Erhvervsklima, som en del af vores dialog med regionskommunens politikere og embedsmænd.

Fokusområder for DI Bornholm

I DI Bornholm arbejder vi særligt for:

  • Rekruttering af kvalificerede medarbejdere, så vi kan fastholde opsvinget hos virksomhederne på øen
  • Opkvalificering af medarbejdere, der imødekommer virksomhederne brug for kompetencer
  • Konkurrencedygtige vilkår for transport til og fra Bornholm

Vi arbejder fokuseret for at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at drive virksomhed. Vores medlemmer engagerer sig i en lang række lokale råd, nævn og udvalg. Vi er blandt andet repræsenteret i Erhvervshus Hovedstadens filial på Bornholm, Business Center Bornholm, RIPU, Campus Bornholm og Trafikkontaktrådet.

Arrangementer

DI Bornholm afholder løbende arrangementer for vores medlemmer. Det største arrangement er vores store årlige erhvervstræf i juni inden Folkemødet. Her mødes virksomheder, politikere og erhvervsorganisationer og drøfter de vigtigste emner for øens udvikling.

Vi anerkender også succesfulde lokale virksomheder og dygtige lærlinge og uddeler årligt en Initiativpris og en Lærlingepris. I 2019 og 2020 overrækker vi også en PraktikPladsPris til en lokal virksomhed.

Lokale mærkesager

Download

Bestyrelse

Se bestyrelsen for DI Bornholm

Lotte Jespersen

Lotte Jespersen

Chefkonsulent

Regionalforeningskonsulent

Nis Peder Kolby

Nis Peder Kolby

Presserådgiver

Presserådgiver

DI nyheder