Velkommen til Dansk Industris nye website. Vi udvikler i øjeblikket et nyt site for at give dig den bedste brugeroplevelse. I en periode vil du derfor opleve indimellem at blive sendt til indhold på vores gamle site.

Regionalforening

DI Horsens

DI Horsens er en af DI’s 19 regionalforeninger. Vi repræsenterer DI’s medlemsvirksomheder i de fire kommuner Horsens, Hedensted, Odder og Samsø. Vores medlemmer arbejder indenfor en lang række brancher som f.eks. fremstilling, handel, transport, service samt bygge og anlæg.

I DI Horsens arbejder vi for at skabe gode vilkår og vækst for de lokale virksomheder. Ofte i et tæt samarbejde med de kommunale politikere og embedsmænd. De rammer, kommunerne tilbyder, er ofte afgørende for det lokale erhvervslivs konkurrenceevne.

DI Horsens er løbende i dialog med kommunerne om de lokale erhvervsvilkår. Det sker bl.a. med afsæt i DI´s årlige analyse Lokalt Erhvervsklima. Derudover afvikler vi  hvert år et erhvervstræf for DI-medlemmer og lokale beslutningstagere.

Vi samarbejder også med de lokale uddannelsessteder, pressen og andre aktører, der beskæftiger sig med erhvervsudviklingen, og vi hjælper gerne med at formidle kontakt til de lokale virksomheder.

DI Horsens er særligt optaget af at styrke virksomhedernes konkurrencekraft, og vigtige mærkesager er adgangen til dygtige medarbejdere og en effektiv infrastruktur, herunder at få udbygget E45.

Hvis du melder dig ind i DI, bliver du automatisk medlem af den lokale DI-regionalforening, som ledes af en bestyrelse med lokale virksomhedsledere.

Se bestyrelsen

Se bestyrelsen i DI Horsens

Annette Christensen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4838
  • Mobil +45 2829 8384
  • E-mail anch@di.dk

Jeppe Bo Rasmussen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3785
  • Mobil +45 2440 1897
  • E-mail jebr@di.dk