Regionalforening

DI Sydøstjylland

DI Sydøstjylland  er en af DI’s 18 regionalforeninger. Vi repræsenterer DI’s medlemsvirksomheder i de fire kommuner Horsens, Hedensted, Odder og Samsø. Vores medlemmer arbejder indenfor en lang række brancher som f.eks. fremstilling, handel, transport, service samt bygge og anlæg.

I DI Sydøstjylland arbejder vi for at skabe gode vilkår og vækst for de lokale virksomheder. Ofte i et tæt samarbejde med de kommunale politikere og embedsmænd. De rammer, kommunerne tilbyder, er ofte afgørende for det lokale erhvervslivs konkurrenceevne.

DI Sydøstjylland er løbende i dialog med kommunerne om de lokale erhvervsvilkår. Det sker bl.a. med afsæt i DI´s årlige analyse Lokalt Erhvervsklima. Derudover afvikler vi  hvert år et erhvervstræf for DI-medlemmer og lokale beslutningstagere.

Vi samarbejder også med de lokale uddannelsessteder, pressen og andre aktører, der beskæftiger sig med erhvervsudviklingen, og vi hjælper gerne med at formidle kontakt til de lokale virksomheder. Du kan blandt andet se, hvilke kommuner vi har indgået lokale alliancer med længere nede.

DI Sydøstjylland er særligt optaget af at styrke virksomhedernes konkurrencekraft, og vigtige mærkesager er adgangen til dygtige medarbejdere og en effektiv infrastruktur, herunder at få udbygget E45.

Hvis du melder dig ind i DI, bliver du automatisk medlem af den lokale DI-regionalforening, som ledes af en bestyrelse med lokale virksomhedsledere.

Bestyrelse

Se bestyrelsen for DI Sydøstjylland

Lokale Alliancer

I DI Sydøstjylland har Odder Kommune og Hedensted Kommune indgået lokale alliancer.

Se også

Anbefalinger fra DI Sydøstjylland: Vækst og udvikling i vores område

Anette Sørensen

Anette Sørensen

Chefkonsulent

Regionalforeningskonsulent

  • Direkte +45 7216 0213
  • Mobil +45 3036 0265
  • Send e-mail  
Lars Bøgeskov

Lars Bøgeskov

Presserådgiver

Presserådgiver

  • Direkte +45 3377 4782
  • Mobil +45 2236 3138
  • Send e-mail  

DI Nyheder