Regionalforening

DI Randers-Norddjurs

DI Randers-Norddjurs repræsenterer DI’s medlemsvirksomheder i de to kommuner. Vi arbejder for medlemmerne via dialog med kommunerne og andre lokale organisationer - blandt andet ved at følge op på DI’s store årlige analyse, Lokalt Erhvervsklima.

Hvis du melder dig ind i DI bliver du automatisk medlem af din lokale DI-regionalforening, som ledes af en valgt bestyrelse med lokale virksomhedsledere. Det sker hvert forår i forbindelse med et erhvervstræf.

I DI Randers-Norddjurs arbejder vi med at finde langsigtede løsninger på de udfordringer, som vores lokale DI-medlemmer står over for.

Et godt eksempel på det er, at vi arbejder på, at flere unge til at vælge en erhvervsfaglig uddannelse. Derfor har vi i Randers i begyndelsen af året en tilbagevendende jobmesse under devisen: Hvis du har kloge hænder, så har vi praktikpladsen.

Et andet vigtigt emne er problemer med trængsel i trafikken til skade for medarbejdere og varetransport. Derfor arbejdere vi på en udvidelse af E45 helt op til Randers Nord og en ekstra bro over Gudenåen.

DI Randers-Norddjurs arbejder gennem alliancer med de vigtigste lokale aktører. Det kunne være kommunerne, erhvervsskolen eller Business Region Aarhus. Derudover arbejder vi på regionalt niveau med andre DI Regionalforeninger og Business Region Aarhus.

Endelig samler vi viden sammen, som DI kan bruge til at præge de nationale dagsordener.

Så kontakt os gerne, hvis du vil påvirke fremtiden i Randers og Norddjurs, eller hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved et medlemskab i DI.

Lokale mærkesager

Download

Bestyrelse

Se bestyrelsen for DI Randers-Norddjurs

Lokale alliancer

Randers og Norddjurs kommuner har indgået en lokal alliance.

Gordon Trier Holm

Gordon Trier Holm

Konsulent

Regionalforeningskonsulent

Lars Bøgeskov

Lars Bøgeskov

Presserådgiver

Presserådgiver

DI Nyheder