Regionalforening

DI Skive/Viborg

DI Skive/Viborg repræsenterer DI’s medlemsvirksomheder i Skive og Viborg kommuner.

Vores medlemsvirksomheder arbejder indenfor en meget bred vifte af brancher som f.eks. fremstilling, service, transport, handel, IT og rådgivning.

Hvad arbejder vi for?

DI Skive/Viborg arbejder for at skabe gode rammer for at drive virksomhed i Viborg og Skive kommuner. Vi tager initiativer selv, men arbejder også sammen med en bred vifte af samarbejdspartnere som f.eks. kommuner, uddannelsesinstitutioner, erhvervsråd eller andre, der kan være med til at udvikle rammerne for virksomhedernes daglige drift og udfoldelsesmuligheder.

Et velfungerende erhvervsklima i de to kommuner er afgørende for, at virksomhederne kan bevare og skabe vækst og dermed lokale arbejdspladser.

Derfor er DI også repræsenteret i en række råd, nævn og udvalg som f.eks. bestyrelser for uddannelsesinstitutioner og erhvervsråd.

DI Skive/Viborg er blandt andet optaget af at forbedre vejene i de to kommuner, så virksomhederne kan sikres samme vilkår som i andre dele af landet.

Bestyrelsen

Se bestyrelsen for DI Skive/Viborg

Dokumenter

Anbefalinger fra DI Skive/Viborg: Vækst og udvikling i vores område

Lokalt Erhvervsklima 2018

Resultaterne af Lokalt Erhvervsklima 2018 er kommet. Se hvordan de danske kommuner klarer sig i årets undersøgelse af erhvervsforholdene for virksomheder.

Se resultater

Dennis Jensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3896
  • Mobil +45 2065 5202
  • E-mail deje@di.dk

Claus Kaae-Nielsen

Pressekoordinator

  • Direkte +45 3377 3820
  • Mobil +45 2332 6829
  • E-mail clkn@di.dk
DI nyheder