Regionalforening

DI Sydvestjylland

DI Sydvestjylland repræsenterer DI's medlemsvirksomheder i Esbjerg, Varde, Vejen, Billund og Fanøs kommuner og vores medlemmer arbejder inden for en lang række brancher som f.eks. fremstilling, service, transport, handel, IT og rådgivning.

I DI Sydvestjylland arbejder vi for at skabe så gode vilkår for virksomhederne som muligt, så de står stærkt i konkurrencen. Adgangen til kvalificeret arbejdskraft er ofte afgørende for det lokale erhvervslivs konkurrenceevne.

I samarbejde med de kommunale politikere og embedsmænd er der meget opmærksomhed på, at virksomhederne kan få kvalificerede medarbejdere. Det gælder lige fra dygtige ufaglærte over faglærte til højtuddannet arbejdskraft.

I disse år er der specielt fokus på at få flere unge til at vælge en erhvervsvenlig uddannelse, da alt tyder på, at vi kommer til at mangle smede, industriteknikere, elektrikere og værktøjsmagere i fremtiden.

DI Sydvestjylland er særligt optaget af, at de kommunale rammevilkår tilgodeser de erhverv, der er særligt udsatte for konkurrence. Målet er at styrke vækst og udvikling i Sydvestjylland.

Se bestyrelsen

Dokumenter

Anbefalinger fra DI Sydvestjylland: Vækst og udvikling i vores område

Lokalt Erhvervsklima 2018

Resultaterne af Lokalt Erhvervsklima 2018 er kommet. Se hvordan de danske kommuner klarer sig i årets undersøgelse af erhvervsforholdene for virksomheder.

Se resultater

Johan H. Pedersen

Chefkonsulent

Regionalforeningskonsulent

  • Direkte +45 3377 3781
  • Mobil +45 4084 3207
  • E-mail jhp@di.dk

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

Pressekontakt

DI Nyheder