Regionalforening

DI Vendsyssel

DI Vendsyssel repræsenterer DI ’s medlemsvirksomheder i kommunerne Brønderslev, Hjørring Frederikshavn og Læsø, og vores medlemmer arbejder indenfor en bred vifte af brancher, såsom fremstilling, service, transport, IT, handel, rådgivning med mere

DI Vendsyssel arbejder for skabe de bedste rammer for at drive virksomhed i Vendsyssel. Dette arbejde udføres i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere, borgmestre og byråd, erhvervsråd, uddannelsesinstitutioner m.fl.  De rammer, den enkelte kommune udstikker for virksomhederne, har stor betydning for konkurrenceevnen og dermed for at skabe og bevare både vækst og arbejdspladser.

DI Vendsyssel er derfor repræsenteret i flere råd, nævn og udvalg, som f.eks. uddannelsesinstitutionernes bestyrelser og erhvervsråd. Her søger vi at fremme virksomhedernes konkurrenceevne.

DI Vendsyssel er især optaget af at sikre virksomhederne en øget fremkommelighed på vejene, især på motorvejene. Eksempelvis er flaskehalsen ved Limfjordstunnelen  et større og større problem, derfor arbejder vi blandt andet på, at der bliver etableret en tredje limfjordsforbindelse.

Bestyrelsen

Dokumenter

Anbefalinger fra DI Vendsyssel: Vækst og udvikling i vores område

Lokalt Erhvervsklima 2018

Resultaterne af Lokalt Erhvervsklima 2018 er kommet. Se hvordan de danske kommuner klarer sig i årets undersøgelse af erhvervsforholdene for virksomheder.

Se resultater

Dennis Jensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3896
  • Mobil +45 2065 5202
  • E-mail deje@di.dk

Niels Brandt Petersen

Presserådgiver

  • Direkte +45 3377 3803
  • Mobil +45 2622 4418
  • E-mail nibp@di.dk
DI Nyheder