Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Arrangement

Byggeriets Blockchains - Pionerprojekt 1: BuildTrust

Deltag i Byggeriets Blockchains springboard om BuildTrust. Arrangementet vil finde sted d. 23. august fra kl. 10:00-12:00.

Billede: Byggeriets Blockchains

Kan vi bruge blockchains i den cirkulære økonomi ved at spore byggematerialer fra produktion og installation til nedrivning, genbrug og genanvendelse?

Kan blockchains bruges til at holde styr på udbudsprocesser, så vi får skabt overblik over hvem, der har gjort hvad hvornår?

I dette projekt har vi udarbejdet en BuildTrust-platform for at give byggeriets aktører en enkelt løsning til designspecificering, udbudsmateriale, tilbudsmateriale, sign-offs, samt transparent dokumentation af versionshistorikken på centrale dokumenter.

Det går pionerprojektet BuildTrust ud på. Du kan læse mere om det her

Under mødet vil vi præsentere en konkret blockchain-løsning (MVP, Minimum Viable Product)

Program:

10.00 Velkomst
Ved Mie Wittenburg, Smith Innovation

10.05 Introduktion til Byggeriets blockchains
Ved Søren Cajus, DI Byg

10.15 Introduktion til pionerprojektet: BuildTrust
Ved Ole Berard, Molio og Anders Schaumann, IBM

10.45 Pause

10.55 Spørgsmål og svar: Hvordan kan vi bruge erfaringerne fra udvikling af Build Trust?
Ved alle

11.45 Hackathon og Preject-møder: Sådan kan du involvere dig i projektet
Ved Mie Wittenburg, Smith Innovation

11.55 Opsamling
Ved Mie Wittenburg, Smith Innovation

12.00 Tak for i dag

Hvorfor et springboard-møde?
Formålet med mødet er at fortælle om, hvad vi har lært og opnået med BuildTrust-projektet. Derudover vil vi invitere nye virksomheder og organisationer til at videreudvikle vores løsninger, så de kan komme på markedet. Hvordan det kan ske, vil vi give vores bud på under mødet.

Hvem kan deltage i mødet?
Alle interesserede er velkomne. Dog er der et begrænset antal fysiske pladser. Virksomheder eller organisationer med særlig relevans for videreudvikling og kommercialisering af de konkrete blockchain-løsningerne kan få fortrinsret til at deltage.

Søren Cajus

Søren Cajus

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3913
  • Mobil +45 2851 1969
  • Send e-mail